Περίπατος ΤΣΣΚΑ

Η ΤΣΣΚΑ δεν αντιμετώπισε απολύτως κανένα πρόβλημα απέναντι στην Άλμα Βερολίνου της οποίας επικράτησε με το ευρύ 95-66 στη Μόσχα.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ήταν σαρωτική από την αρχή και δεν άφησε σε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους Γερμανούς. Η Αρκούδα μπήκε με τρομερή ενέργεια και έπιασε από το λαιμό την Άλμπα. Πέτυχε 28 πόντους σε 10′ τη στιγμή που δεχόντουσαν μόλις 11. Με το τέλος του ημιχρόνου οι Ρώσοι ήταν μπροστά έχοντας πετύχει διπλάσιους πόντους, αφού οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 48-24. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι κατέβασαν ρυθμούς αφού το παιχνίδι είχε κριθεί. Ο Ιτούδης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του και να ξεκουράσει τους βασικούς. Έτσι μοιραία ήρθε και το 20-22 ως επιμέρους σκορ περιόδου. Ωστόσο οι Γερμανοί δεν έχουν σε καμία περίπτωση την ποιότητα για να κοντράρουν στα ίσια την ΤΣΣΚΑ.

Με Ντε Κολο κορυφαίο, ο οποίος σταμάτησε στους 22 πόντους και Άαρον Τζάκσον με 18 η ΤΣΣΚΑ έφτασε δια περιπάτου στο τελικό 95-66. Ο Ρέντινγκ με 16 και ο Μπάνιτς με 12 ήταν οι καλύτεροι για τους Γερμανούς οι οποίοι έμειναν στις 2 νίκες.

Τα δεκάλεπτα: 28-11, 48-24, 68-46, 95-66

Σχετικά άρθρα