Με Νίνη εναντίον της ΑΕΚ

Τα παιχνίδια με την ΑΕΚ ταιριάζουν στον Σωτήρη Νίνη. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό έπειτα από μια διετία είχε πραγματοποιήσει ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι στον Δικέφαλο, με αποκορύφωμα το 1-4 της περιόδου 2006-07, ενώ κόντρα στους Κιτρινόμαυρους είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα του Τριφυλλιού στις Μαΐου 2012 (ΠΑΟ-ΑΕΚ 1-0) και πάλι στο ΟΑΚΑ. 

Κάθε μέρα που περνάει  ο Νίνης γίνεται ολοένα και καλύτερος δείχνοντας μεγάλη θέληση για να κάνει την ολική επαναφορά στην καριέρα του. Στις προπονήσεις ανεβάζει διαρκώς ρυθμούς και πλέον είναι έτοιμος για την πρώτη του παρουσία με τη φανέλα της ομάδας, έστω και σε φιλικό. Ο Γιάννης Αναστασίου πιθανότατα θα τον χρησιμοποιήσει για 15-20 λεπτά στο ματς με την Ενωση που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, ώστε σταδιακά να αρχίσει να αποκτά και αγωνιστικό ρυθμό. 

 

Επίσης η αναμέτρηση με την ΑΕΚ θα δώσει την ευκαιρία στον προπονητή του Παναθηναϊκού να τεστάρει τον βαθμό ετοιμότητας του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος πέραν του σοβαρού τραυματισμού του ταλαιπωρήθηκε και από μια ίωση, αλλά και του Θανάση Ντίνα και του Νταβίντ Μέντες που επίσης προέρχονται από τραυματισμό.

Σχετικά άρθρα