Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι προβλέψεις του τριημέρου! Πως θα περάσεις το Σαββατοκύριακο;
Οι προβλέψεις του τριημέρου! Πως θα περάσεις το Σαββατοκύριακο; thumbnail

Οι προβλέψεις του τριημέρου! Πως θα περάσεις το Σαββατοκύριακο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 21/11 έως και 23/11


Κριός


Έχεις ανάγκη να ξεφύγεις για αυτό μπορεί να σκέφτεσαι να κάνεις ένα ταξίδι για να ξελαμπικάρεις και να περάσεις όμορφα με τα δικά σου άτομα ή και με τον εαυτό σου. Τα υπαρξιακά θέματα που σε κάνουν να σκέφτεσαι πιο βαθιά μπορεί να σε ακολουθούν και στην καθημερινότητά σου και σίγουρα έχεις γίνει κατά κάποιον τρόπο μη ανεκτικός/η με πολλά πράγματα. Από το Σάββατο και μετά θα σε πιάσει το ταξιδιωτικό σου πνεύμα και πιθανόν να φύγεις μαζί με μια παρέα μακριά από τις έννοιες και τα προβλήματα. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα δοκιμάσεις από τα πολλά πρέπει και τις στενόχωρες καταστάσεις, να φιλοσοφήσεις ή να κάνεις κάτι που θα σου είναι ευχάριστο και δραστήριο. Με τον Αιγόκερω μπορεί να μην συμφωνείς σε αρκετά θέματα αλλά με τον τρόπο του σου διδάσκει την οργάνωση και την πειθαρχία και κυρίως στα οικονομικά.


 


Ταύρος


Βρίσκεσαι με κόσμο αλλά νιώθεις ότι υπάρχουν αποστάσεις γιατί είτε δεν θέλεις να ανοίξεις τα χαρτιά σου, είτε δεν σου αρέσει να βρίσκεσαι εκτεθειμένος/η και προτιμάς να κρατάς τα προσχήματα. Από το Σάββατο και μετά θα χαλαρώσεις μέσα σου και θα διασκεδάσεις ακόμα και με τα πιο μικρά και απλά πράγματα της καθημερινότητάς σου. Η ελευθερία πάντως όσο το συνειδητοποιείς είναι ένα κομμάτι που σου ανήκει και πρέπει να την βιώσεις σε όλο της το μεγαλείο. Αν απελευθερωθείς από σχήματα και ιδέες που σε πιέζουν θα πιστέψεις ότι μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω από αυτά που πίστευες. Η επιρροή ενός Τοξότη σαν δασκάλου ή ενός ατόμου που σου αλλάζει το σκεπτικό και σε κάνει και βλέπεις την ζωή με άλλα μάτια θα είναι μεγάλη αρκεί να θέλεις εσύ να κάνεις ένα βήμα μπροστά.


 


Δίδυμοι


Έχεις μεγάλη ανάγκη να ξεκολλήσεις από προβλήματα που δεν είναι πλέον δικά σου και με κάποιο τρόπο τα έχεις επιφορτιστεί. Κυρίως η επαφή με άτομα από την οικογένειά σου που δεν είναι εύκολο να κόψεις τις εξαρτήσεις. Για αυτό θα δοκιμάσεις να ξεκινήσεις κάτι που θα σου δημιουργεί κέφι και κυρίως νέα πληροφόρηση. Από το Σάββατο και μετά θα βρεθείς με πολύ κόσμο και μέσα από αυτή την βαβούρα και τον συνωστισμό θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο τόσο ξαφνικά που ούτε κι εσύ θα το πιστέψεις. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες νιώθεις ότι μπορεί να ζεις μέσα σε ένα παραμύθι και αυτό είναι όπως το είχες φανταστεί. Όμως η περίοδος αυτή ίσως να είναι και απατηλή και χρειάζεται να προσέξεις με τι θα πας να ασχοληθείς και αν αυτό τελικά σε εκφράζει απόλυτα. Ο Τοξότης θα σε ενθουσιάσει για αυτό θα ενώσεις μαζί του την ζωντάνια σου και γενικά την τρέλα που έχεις για ζωή και παιχνίδι.


 


Καρκίνος


Βρίσκεσαι σε μια βαθιά περισυλλογή και σίγουρα δεν θέλεις κάτι να σου συμβεί που να μην το έχεις υπό έλεγχο ή να μην ξέρεις ακριβώς πώς να το διαχειριστείς. Για αυτό δεν αφήνεις κανένας άλλος να σε οριοθετήσει, εκτός από τον εαυτό σου και αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα, από ένα παιδί που σίγουρα μπορεί να σε ορίζει, μέχρι ένα πρόσωπο που τώρα έχει αποφασίσει να γυρίσει και δεν ξέρεις ακριβώς αν σε συμφέρει να είστε μαζί λόγω του χαρακτήρα του. Για αυτό εσύ λες πλέον ποιες είναι οι επιθυμίες σου και από εκεί και πέρα αποφασίζει ο άλλος. Πάντως χρειάζεσαι μια σπουδαία αλλαγή σε όλα τα επίπεδα και ίσως την κάνεις από το Σάββατο και μετά που θα βρεθείς να διασκεδάζεις και να περνάς ανέμελα με φίλους αλλά και με άτομα που μπορεί να γίνεις μια παρέα. Για αυτό άφησε τις βαριές μελαγχολίες και τις πολλές σκέψεις και ζήσε ό, τι σου παρουσιάζεται.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://www.astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X