«Μαγεία» στο «Μπομπονέρα» και… 0-0! (videos)

Μέσα σε «μαγική» ατμόσφαιρα Μπόκα Τζούνιορ και Ρίβερ Πλέιτ αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 στον πρώτο τους αγώνα για τα ημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα, και τώρα θα λύσουν τις… διαφορές τους στη ρεβάνς! Οι δυο ομάδες δεν προσέφεραν πολλές συγκινήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η εικόνα στις κερκίδες ήταν απίστευτη, βέβαια με την… συνδρομή πολλών φωτοβολίδων, ενώ τα… πάντα καλύφθηκαν και με τα χαρτάκια!

Η Ρίβερ μπορεί να έπαιξε με δυο φορ, αλλά πρόσεξε περισσότερο την άμυνά της. Στον αγώνα κυριάρχησαν τα πολλά φάουλ και τα νεύρα. Στο 40’ ένα σουτ του Τσάβες στο 40′ ήταν ότι καλύτερο στο πρώτο μέρος για την γηπεδούχο…
Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπόκα ήταν πιο κινητική, αλλά στο 50′ ο Μαρίν δεν μπόρεσε από λάθος… δώρο του Μπαραβέρα να κάνει το 1-0. Η γηπεδούχος στη συνέχεια ενίσχυσε την επίθεσή της, αλλά οι «μιγιονάριος» με κορυφαίους τους Πάντσιο, Σάλτσες κράτησαν το μηδέν στην άμυνα. Στην επίθεση για τη Ρίβερ Πλέιτ περισσότερο απειλητικός ήταν ο Γκουτιέρες, αλλά και η φιλοξενούμενη δεν σκόραρε. Αυτός συμμετείχε στην καλύτερη φάση της ομάδας, αλλά δεν μπόρεσε με τακουνάκι να σκοράρει. Λίγο μετά και 88′, η κεφαλιά του Γκάγκο για την Μπόκα κατέληξε στα χέρια του Μπαραβέρα.

Να θυμίσουμε ότι τη Τετάρτη, η Ατλέτικο Νασιονάλ πήρε προβάδισμα πρόκρισης, επικρατώντας με 1-0 της Σάο Πάολο στο Μεντεγίν της Κολομβίας με σκόρερ τον Λουίς Ρουίς.

Αναλυτικά στους πρώτους ημιτελικούς του Κόπα Σουνταμερικάνα έχουμε:
Τετάρτη
Ατλέτικο Νασιονάλ – Σάο Πάουλο 1-0 (35′ Λουίς Ρουίς)
Πέμπτη
Μπόκα Τζούνιορς – Ρίβερ Πλέιτ 0-0
*Οι ρεβάνς θα γίνουν σε μία εβδομάδα. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος με το πρώτο ματς, ακολουθούν απευθείας πέναλτι…
**οι τελικοί θα διεξαχθούν στις 3 και 9 Δεκεμβρίου.

Σχετικά άρθρα