Μακελειό σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο

Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα κίνητρα του δράστη, ο οποίος στις 4:15 τα ξημερώματα εισήλθε σε νυχτερινό μαγαζί στο Μικρολίμανο και με τη χρήση πυροβόλου όπλου, πιθανότατα «καλάσνικοφ», άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως εναντίον των θαμώνων και των υπαλλήλων του καταστήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 11 άτομα, εκ των οποίων τρεις σοβαρά.

«Σήμερα θα πεθάνετε όλοι» φώναζε σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο δράστης πριν ανοίξει πυρ…

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων, ο δράστης φέρεται να απείλησε υπαλλήλους και πελάτες και στη συνέχεια αφού πυροβόλησε, διέφυγε με κάποιο όχημα πιθανότατα ταξί. Ακολούθησαν στιγμές πανικού, ενώ η περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και στο σημείο έσπευσαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας είναι μεγάλη, καθώς γνωρίζουν από φωτογραφικό υλικό και από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού ποιο είναι το άτομο που αναζητούν. H EΛ.ΑΣ αναζητά ως δράστη της επίθεσης, Αλβανό, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο πρόσφατο παρελθόν σε ένοπλες επιθέσεις. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τέσσερις από τους τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και οι υπόλοιποι επτά στο νοσοκομείο Αττικόν.

Πηγή: real.gr

Σχετικά άρθρα