«Τριάρα» (3-1) πριν από τον Ολυμπιακό η Ατλέτικο (video)

Με όλα τα διαθέσιμα «όπλα» της έπαιξε η Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν» κόντρα στην Μάλαγα για την 12η αγωνιστική και επέστρεψε στις νίκες με σκορ 3-1, σε αγώνα που είχαμε δυο κόκκινες κάρτες, μία για κάθε ομάδα.
Οι «ροχιμπλνάκος» έφτασαν στην επιτυχία  κόντρα σε μια ομάδα που προερχόταν από έξι σερί νίκες. Η Ατλέτικο είχε χάσει με 2-1 στο «Ανοέτα» και δεν είχε περιθώρια για απώλειες. Έτσι, κατάφερε να πάρει την νίκη, που την κρατάει ψηλά.
Οι Μαδριλένοι δεν έκαναν αλλαγές (απουσίασαν μόνοι οι Μιράντα, Σικέιρα που ήταν τραυματίες), αλλά φρόντισαν να φτάσουν στην επιτυχία χωρίς να φορτσάρουν… Φυσικά, χτύπησαν… ξανά και από τα «στημένα»!
Στο 12′ ο Κόκε εκτέλεσε κόρνερ και ο Τιάγκο στο πρώτο δοκάρι άνοιξε το σκορ με κεφαλιά (1-0). Αυτό ήταν το τρίτο φετινό τέρμα του, ενώ ο Κόκε έδωσε την 13η ασίστ του Κόκε σε όλες τις διοργανώσεις.
Στο 42’ Αρντά και Μάντζουκιτς έπαιξαν πολύ ωραία το «1-2», ο Κροάτης βρήκε τον Γκριεζμάν και αυτός να πέτυχε  το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ατλέτικο κατέβασε στροφές, κάτι που δεν άρεσε στον Ντιέγκο Σιμεόνε.
Στο 64’ ο Σάντα Κρουζ μείωσε σε 2-1, αλλά ο Τιάγκο-είχε πολύ καλή απόδοση-ήταν αυτός που έδωσε την πάσα στον Γκοντίν, ο οποίος στο 84′ διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκαν για την Ατλέτικο ο Γκάμπι με δεύτερη-η πρώτη στο 53’-κίτρινη κάρτα στο 88′ και για την Μάλαγα ο Σάμουελ Γκαρσία-η πρώτη στο 47’-στο 73’.

Οι συνθέσεις
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Μογιά, Χοσέ Χιμένεθ, Γκοδίν, Χουανφράν, Ανσάλδι, Τιάγκο, Γκάμπι, Κόκε, Αρντά Τουράν (86′ Ραούλ Γκαρθία), Γκριεζμάν (82′ Σαούλ), Μάντζουκιτς (57′ Ραούλ Χιμένεθ)
ΜΑΛΑΓΑ: Καμενί, Ουέλινγκτον, Σέρχιο Σάντσεθ, Μιγκέλ Τόρες (62′ Ορτα), Αντούνες, Νταρντέρ (74′ Ρέθιο), Καμάτσο, Χουάνμι (86′ Λουίς Αλμπέρτο), Καστιγιέχο, Σάμουελ, Σάντα Κρους.

Σχετικά άρθρα