Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ο Ερμής σε τετράγωνο με το Δια σε προειδοποιεί να μην είσαι υπεραισιόδοξος. Ποια ζώδια επηρεάζονται;
Ο Ερμής σε τετράγωνο με το Δια σε προειδοποιεί να μην είσαι υπεραισιόδοξος. Ποια ζώδια επηρεάζονται; thumbnail

Ο Ερμής σε τετράγωνο με το Δια σε προειδοποιεί να μην είσαι υπεραισιόδοξος. Ποια ζώδια επηρεάζονται;

Στις 23 Νοεμβρίου και ώρα 06:43, διαμορφώνεται το τετράγωνο Ερμή – Δία, μία όψη που μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα, κυρίως λόγω απροσεξίας, υπερβολικής ταχύτητας ή υπεραισιοδοξίας. Ιδιαίτεραπροσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε όλοι στον χώρο της εργασίας μας, προκειμένου να αποφύγουμε σοβαρά λάθη, που μπορεί να μας κοστίσουν. Μια συνετή διαχείριση στα οικονομικά μας είναι επίσης απαραίτητη, καθώς ο Δίας από το ζώδιο του Λέοντα μας κάνει να εντυπωσιαζόμαστε από πράγματα που στην πραγματικότητα δεν αξίζουν. Σοβαρά προβλήματα θα υπάρξουν και στις μετακινήσεις, ενώ καλό είναι όσοι οδηγούν να προσέχουν να μην κάνουν παραβάσεις που θα τους κοστίσουν. Τέλος, προσοχή χρειάζεται και η επικοινωνία ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις, ενώ καλό είναι να αποφευχθεί η αγορά ηλεκτρικών ή ηλεκτρονικών συσκευών, καθώς και οι υπογραφές συμβολαίων.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Ερμή-Δία


Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή την όψη είναι αυτά τουΣταθερού Σταυρού (ΤαύροιΛέοντεςΣκορπιοί και Υδροχόοι).

Ερμής σε τετράγωνο με Δία και προβλέψεις για τα 12 ζώδια


ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, το τετράγωνο Ερμή – Δία που διαμορφώνεται στις 23 Νοεμβρίου, πρόκειται να επηρεάσει τα οικονομικά σου, αφού θα σε φέρει αντιμέτωπο με υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, που χρειάζονται άμεση τακτοποίηση. Το γεγονός ότι ο Δίας βρίσκεται στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα από την άλλη, σε ωθεί σε απολαύσεις, που απαιτούν αρκετά έξοδα. Το ζητούμενο λοιπόν αυτής της όψης είναι να μπορέσεις να βρεις τις ισορροπίες, να δείξεις αυτοσυγκράτηση και να μην ξεφύγεις από τον προγραμματισμό σου. Αν ανήκεις στους ελεύθερους επαγγελματίες, ίσως θελήσεις να επενδύσεις περισσότερα χρήματα στη δουλειά σου τις επόμενες μέρες, γεγονός που μπορεί να αποτελεί μεγάλο ρίσκο. Τέλος, όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου, ώστε να αποφύγεις πισωγυρίσματα, για τα οποία ίσως μετανιώσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, ο Ερμής που βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στις 23 Νοεμβρίου και συνιστά να αφοσιωθείς περισσότερο στο σύντροφό σου και στην οικογένειά σου, αποφεύγοντας εντάσεις και εκνευρισμούς, που θα διαταράξουν την αρμονία. Αν υπάρχουν διαφωνίες σχετικά με τη διαχείριση των οικονομικών, καλό θα είναι να βρεθεί η χρυσή τομή, που θα ικανοποιήσει όλα τα μέτωπα. Αν πάλι σκέφτεσαι την προοπτική μιας μετακόμισης, θα πρέπει να αποφύγεις κάθε υπερβολή, καθώς εύκολα παρασύρεσαι από πολυτέλειες, που ξεφεύγουν από τον προϋπολογισμό σου. Η όψη αυτή εξάλλου, σου επιτρέπει να διοχετεύσεις την ενέργειά σου στον καλλωπισμό του σπιτιού σου χρησιμοποιώντας το έμφυτο ταλέντο σου και αποφεύγοντας περιττά έξοδα. Τέλος, δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να πραγματοποιηθεί μια σημαντική αγοραπωλησία, που θα σε απαλλάξει από πολλά προβλήματα.Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστεΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φίλε Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής που βρίσκεται στον χώρο της εργασίας σου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στις 23 Νοεμβρίου, γεγονός που τονώνει την αισιοδοξία σου και σε παροτρύνει να κάνεις νέα ανοίγματα. Η όψη του τετραγώνου ωστόσο, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να έχεις πραγματικά οφέλη από τις κινήσεις σου. Το ερχόμενο διήμερο θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές συζητήσεις, που μπορεί να έχουν μια θετική κατάληξη, ειδικά αν δεν προβάλλεις παράλογες απαιτήσεις, που δεν μπορούν να γίνουν δεκτές. Καλό θα είναι επίσης να μην επιχειρήσεις αυτό το διάστημα να διεκδικήσεις περισσότερα από όσα αξίζεις και να περιοριστείς σ’ αυτά, που δικαιωματικά σου ανήκουν. Αλλαγές που καθοδηγούνται από υπερβολική αυτοπεποίθηση, δύσκολα θα επιτύχουν. Απόφυγε επίσης τις έντονες σωματικές δραστηριότητες και τις βιαστικές κινήσεις, που μπορεί να σου προκαλέσουν ατυχήματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, η παρουσία του Ερμή στον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου και σε άλλες ευχάριστες δραστηριότητες, που σε ξεκουράζουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ωστόσο, το τετράγωνο που θα σχηματίσει από εκεί με τον Δία στις 23 Νοεμβρίου, συνιστά να προσέχεις τα οικονομικά σου, καθώς η όψη αυτή από τη μια αυξάνει τη δημιουργικότητά σου και σε βοηθά να βρεις τρόπους να αυξήσεις τις αποδοχές σου και από την άλλη σου δημιουργεί την ανάγκη για "καλοπέραση" που μπορεί να σου κοστίσει ακριβά, γι’ αυτό κρίνεται απαραίτητο να έχεις την αίσθηση του μέτρου. Στον αισθηματικό τομέα, το ερχόμενο διήμερο θα νιώσεις περισσότερη ασφάλεια στη σχέση σου, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, μπορεί να κάνεις μια γνωριμία που θα σε συναρπάσει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, ο Δίας που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει στις 23 Νοεμβρίου τετράγωνο με τον Ερμή και φέρνει στο προσκήνιο όλα τα θέματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό και σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου. Σε περίπτωση που υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες, η όψη αυτή μπορεί να επιδεινώσει ακόμα περισσότερο την κατάσταση ή ακόμα και να φέρει ένα τέλος, ειδικά στην περίπτωση που αυτό το τέλος είναι αναμενόμενο και επιθυμητό. Αντίθετα, αν υπάρχει αμοιβαία διάθεση για αποκατάσταση των διαφορών, τότε οι εξελίξεις θα είναι θετικές. Όσοι Λέοντες επιθυμούν μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση ή ακόμα και μια αγοραπωλησία, μπορούν τώρα να την επιτύχουν, αρκεί να τσεκάρουν τις τιμές, αλλά και τα έγγραφα που πρέπει να υπογράψουν, ώστε να αποφευχθούν ζημιές ή παρανομίες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X