Νίκη Άρη στο φιλικό με Καλαμαριά

Την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και παίκτες (χρησιμοποιήθηκαν δύο διαφορετικές ενδεκάδες) και να αποκομίσει χρήσιμα συμπεράσματα είχε ο Πάουλο Κάμπος, στη χτεσινή αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα -κεκλεισμένων των θυρών- που έγινε στο γήπεδο της Αγ. Παρασκευής, με αντίπαλο τον Απόλλωνα 1926.

Για την ιστορία, ο Άρης κέρδισε 1-0. Το γκολ κιτρίνων πέτυχε ο Δημήτρης Σουνάς στο 48′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (το κέρδισε ο νεαρός Χρήστος Συμεωνίδης, ο οποίος ανατράπηκε καθαρά από τον τερματοφύλακα της ομάδας της Καλαμαριάς).

ΑΡΗΣ (α’ ημίχρονο): Καρατζιοβαλής, Γκίνο, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Λιόλιος, Γκόλιας, Προβατίδης, Παπαδόπουλος, Ατματσίδης, Χιντασέλι, Καπνίδης.
ΑΡΗΣ (β’ ημίχρονο): Μπαϊμάκης (84′ Μάντζαρης), Ψυχογιός, Λιόνης, Μαζουλουξής, Βασιλόπουλος, Σανιά, Ντούνγκα, Σουνάς, Φουρτζίου (78′ Χουζούρης), Συμεωνίδης, Ρένια.

Μέρα αποφόρτισης και ξεκούρασης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την Δευτέρα (24/11) με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει το πρωί ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο του Κλεάνθης Βικελίδης και το απόγευμα προπόνηση με ασκήσεις τακτικής στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο.

** Οι Μάουρο Πόι, Ηλίας Σταυρόπουλος και Καλούδης Λεμονής έκαναν σήμερα ατομικό πρόγραμμα και ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας στο «Δασυγένειο».

Σχετικά άρθρα