«Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός»

«Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος από εμάς», παραδέχθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος, προπονητής του ΠΑΟΚ, μετά την ήττα της ομάδας του με διαφορά 25 πόντων στο ΣΕΦ.

Ο κόουτς του «Δικέφαλου» επισήμανε ότι το τρίτο δεκάλεπτο ήταν πολύ κακό για την ομάδα του: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Ηταν δίκαιη νίκη και ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος από εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ανταγωνιστικοί, στο τρίτο δεκάλεπτο κάναμε πολλά λάθη και ο Ολυμπιακός πήρε διαφορά. Πρέπει να συνεχίσουμε γιατί έχουμε συνεχόμενους δύσκολους αγώνες».

Σε κοινή ερώτηση προς τον Μαρκόπουλο και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο για το αν είχαν σκεφτεί πως θα μπορούσαν να κάθονταν σε αντίστροφες πλευρές των πάγκων, ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε πως «Αυτά είναι για εσάς (σ.σ. δημοσιογράφους), όχι για εμάς».

Ο Μαρκ Κάρτερ, ο 29χρόνος Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ, σχολίασε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το καλό παιχνίδι.  Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες στο να σε αναγκάζει να κάνεις λάθη και να σημειώνει εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Αυτό έκανε και σήμερα».

Σχετικά άρθρα