Σούπερ Λεβάντε, πήρε το ντέρμπι (video)

Με τους Βύντρα και Καράμπελα στην ενδεκάδα, η Λεβάντε πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη για την 12η αγωνιστική, καθώς επικράτησε με 2-1 της Βαλένθια στο ντέρμπι της πόλης. Η γηπεδούχος δεν έχασε για τρίτη αγωνιστική (2-1-0) και έτσι βγήκε από την ζώνη υποβιβασμού, έχοντας 12 βαθμούς. Οι «νυχτερίδες» έχασαν μετά από τρεις αγωνιστικές (2-1-0), ενώ είχε προηγηθεί το 0-0 με την Μπιλμπάο εντός. Έτσι, η Βαλένθια έμεινε στους 24 βαθμούς και στην 4η θέση, και στο -2 από την 3η Ατλέτικο Μαδρίτης!  

Στο «Θιουδάδ ντε Βαλένθια», με τους Λουκά Βύντρα και Νίκο Καράμπελα να παίζουν σε όλο ματς, η γηπεδούχος προηγήθηκε με τον Βίκτορ Κασαδεσούς στο 58’. Μέσα σε δυο λεπτά μπήκαν άλλα δυο γκολ. Οι «νυχτερίδες» ισοφάρισαν με τον Ντάνι Παρέχο στο 73’, αλλά ο Χοσέ Λουίς Μοράλες έδωσε ξανά προβάδισμα στη Λεβάντε με 2-1 στο 74’! Η Βαλένθια είχε φάσεις, αλλά δεν ήταν αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια και έτσι γνώρισε την ήττα…

Οι συνθέσεις
ΛΕΒΑΝΤΕ: Ντιέγκο Μαρίνιο, Ιβάν, Νταβίντ Ναβάρο, Βύντρα, Καράμπελας, Παπακουλί Ντιόπ, Μοαμέντ Σισοκό, Ρουμπέν Γκαρθία (72′ Χοσέ Λουίς Μοράλες), Ίβανσιτς (78′ Χουανφράν), Νταβίντ Μπαράλ, Βίκτορ Κασαδεσούς.
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Άλβες, Μπαραγάν (64′ Φεγκουλί), Μουστάφι, Οταμέντι, Χοσέ Γκαγιά, Χάβι Φουέγο, Αντρέ Γκόμες, Κάρλες, Πιάτι (64′ Ντάνι Παρέχο), Ροντρίγκο (80′ Ντα Πάουλ), Νεγκρέδο.

Σχετικά άρθρα