Ο ΠΑΟΚ με Αγγελίδη στην Λίγκα

Στην πολύ σημαντική συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας που έχει προγραμματιστεί να γίνει σήμερα το μεσημέρι, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να εκπροσωπηθεί από τον πρόεδρό του Ιάκωβο Αγγελίδη. Παρών αναμένεται να είναι και άλλοι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, πιθανότατα ο Βρύζας ή ο Γκαγκάτσης, ενώ το πιο σημαντικό είναι πως ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να διατηρήσει μια δυναμική στάση στην συνεδρίαση.

Κατόπιν αιτήματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πρόκειται να συζητηθούν και τα εξής θέματα: «1. Παραίτηση Χιου Ντάλας από τα καθήκοντα ορισμού και αξιολόγησης των διαιτητών. Κλήση του για παροχή εξηγήσεων σχετικά με την παραίτησή του. 2.Διερεύνηση της πιθανότητας για συνέχιση του Πρωταθλήματος με ξένους διαιτητές, εφόσον η ΕΠΟ επιμένει στον μη ορισμό διαιτητών. 3. Προγραμματισμός συνάντησης Super League – υπουργού Δικαιοσύνης για να χαρακτηριστούν «κατεπείγουσες» και να επιταχυνθούν όλες οι ανοικτές έρευνες που αφορούν το ποδόσφαιρο».

Ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις τις τελευταίες ημέρες και περιμένει να δει την ανταπόκριση των υπολοίπων εκπροσώπων των ομάδων. Το πιο σημαντικό είναι πως στον ΠΑΟΚ θέλουν να αρχίσει άμεσα το πρωτάθλημα, ενώ θέμα συζήτησης θα αποτελέσει και η αγωνιστική από την οποία θα αρχίσει εκ νέου το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να αρχίσουν οι αγώνες από την 12η αγωνιστική και η 11η να μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία. Είναι κάτι που είχε γίνει πριν από δύο μήνες, όταν το πρωτάθλημα με απόφαση της Λίγκας άρχισε με την 7η αγωνιστική και όχι με την 6η που μετατέθηκε και θα γίνει στις 3 Δεκεμβρίου. Και αυτό είναι ένα βασικό θέμα συζήτησης.

Σχετικά άρθρα