Τέλος και από τη Στουτγκάρδη ο Φε


Παρελθόν από τον πάγκο της Στουτγκάρδης αποτελεί ο Άρμιν Φε, ο οποίος παραιτήθηκε μετά από ακόμα ένα αρνητικό αποτέλεσμα στη Μπουντεσλίγκα που έφερε την ομάδα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η εντός έδρας ήττα από την Άουγκσμπουργκ με 1-0.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της γερμανικής ομάδας, Μπερντ Βάφλερ. «Ο Άρμιν Φε μας ενημέρωσε αργά το βράδυ για την απόφασή του. Θεωρεί ότι μία αλλαγή στην τεχνική ηγεσία είναι επιβεβλημένη ώστε η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες. Σεβόμαστε την απόφασή του αν κι εμεις πιθστεύαμε στην δουλειά του».

Από την πλευρά του ο πρώην πλέον τεχνικός της Στουτγκάρδης τόνισε: «Είναι μία δύσκολη απόφαση, αλλά θα έπρεπε να το κάνω γιατί είμαι πεπεισμένος ότι μια τέτοια αλλαγή είναι το καλύτερο για τον σύλλογο. Η ομάδα είναι καλύτερη από αυτό που δείχνει η βαθμολογία κι εννιά βαθμοί μετά από δώδεκα αγώνες δεν είναι αρκετοί. Για την εικόνα αυτή είμαι υπεύθυνος. Ευχαριστώ τον σύλλογο και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν».

Σχετικά άρθρα