Μαρκόπουλος: «Πρέπει να πάρουμε το αποτέλεσμα»

Ο ΠΑΟΚ αύριο αγωνίζεται στην Πολωνία κόντρα στη Ζιέλονα Γκόρα για την 7η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Eurocup. Ο δικέφαλος του Βορρά χρειάζεται τη νίκη, όχι μόνο για ψυχολογικούς λόγους, αλλά και για βαθμολογικούς.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε πως «Συνεχίζουμε την πορεία μας στο Eurocup μας με ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι στην Πολωνία, απέναντι σε μια ομάδα που έχει αλλάξει προπονητή και απέδειξε στο παιχνίδι εναντίον της Λοκομοτίβ Κουμπάν ότι είναι πραγματικά επικίνδυνη. Η θέση της στη βαθμολογία δεν θα πρέπει να σημαίνει τίποτα για εμάς. Η Ζιελόνα Γκόρα έχει αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της και είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα πολύ καλό και δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να ξεπεράσουμε τα τελευταία παιχνίδια μας όμως, να επικεντρωθούμε σε αυτό το ματς και πρέπει να παίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Από την πλευρά των παικτών ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είπε ότι «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε την θέση της Ζιελόνα Γκόρα. Πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας σε σχέση με τα δύο προηγούμενα ματς και να προσπαθήσουμε να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας και με το τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε την νίκη. Η νίκη μας στη Θεσσαλονίκη θα μπορούσε να είναι ο οδηγός μας για το παιχνίδι της Τρίτης, αλλά η Ζιελόνα έχει κάνει σημαντικές αλλαγές. Ετσι ξέρουμε ότι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε κάτι το διαφορετικό και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο ταξίδι. Είναι πραγματικά σημαντικό να επιβάλουμε τον ρυθμό μας στο παιχνίδι».

Σχετικά άρθρα