Έβαλε πλώρη για ….Φιλαδέλφεια!

Στη προσωπική του σελίδα στο Facebook ανακοίνωσε ο Φουρκάν Αλντεμίρ την έναρξη της συνεργασίας του με τους Σίξερς και ως φυσικό επόμενο την απόχώρησή του από τη Γαλατασαράι. Όπως τόνισε οι λόγοι δεν είναι οικονομικοί, ωστόσο ζητάει να του καταβληθούν δεδουλευμένα 5 μηνών.
Δεν πέρασε πολύς καιρός από τις μομφές του Εργκίν Αταμάν για την απόδοση συγκεκριμένων παικτών. Τώρα ο Τούρκος τεχνικός καλείται να βρει λύση σε ακόμα ένα πρόβλημα, όπως η αντικατάσταση του Αλντεμίρ. Μάλιστα, ήταν ο ίδιος που στην αρχή της σεζόν «έψησε» τον Αλντεμίρ να παραμείνει στην ομάδα. Όπως αποδείχτηκε η πειθώ του δεν ήταν μακράς διάρκειας. 
 Αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook ο Φουρκάν Αλντεμίρ:
«Αποφάσισα να φύγω από τη Γαλατασαράι όχι για οικονομικούς λόγους, αλλά για να γίνω καλύτερος στο NBA. Είμαι σίγουρος πως θα εκπροσωπήσω καλά την Τουρκία. Δεν ήθελα να αποχωρήσω από τη Γαλατά για μία άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, γι’ αυτό έκανα χρήση του NBA out. Το να παίξω εκεί ήταν ένα όνειρο. Μίλησα πρώτα με την οικογένεια και τους φίλους μου και αποφάσισα να πάω να δοκιμάσω την τύχη μου. Έδωσα ό,τι είχα στη Γαλατά.
Μάλιστα, μερικές φορές αγωνίστηκα τραυματίας, μόνο και μόνο για να βοηθήσω. Αποχωρώ και δεν αξιώνω αποζημίωση, αλλά απλά ζητώ τα δεδουλευμένα μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους, τους προπονητές και τους οπαδού της Γαλατά που πάντα με στήριζαν κατά τη διάρκειας της καριέρας μου στην Τουρκία. Προσευχηθείτε για να πετύχω στο NBA».

Σχετικά άρθρα