Ετοιμάζεται για την «πράσινη» πρόκριση

Στο «πράσινο» στρατόπεδο ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον ιδιαίτερα κρίσιμο αγώνα στο ΟΑΚΑ με την Μπάγερν Μονάχου. Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη για να σφραγίσει ουσιαστικά την πρόκριση του στο top-16 της Ευρωλίγκας και να πραγματοποιήσει τον στόχο του.

Η ομάδα του Ιβάνοβιτς έρχεται από την άνετη επικράτηση κόντρα στον ΚΑΟΔ και θέλει να συνεχίσει την εντυπωσιακή της πορεία. Άπαντες στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν πως μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις και την εικόνα που παρουσιάζουν μέσα στο παρκέ, οι απαιτήσεις του κόσμου έχουν ανέβει, ωστόσο όλοι όσοι βρίσκονται στους κόλπους της ομάδας κρατούν χαμηλούς τόνους και δεν αναπροσαρμόζουν προς το παρόν τους στόχους τους.

Το ιατρικό επιτελείο των πράσινων δεν έχει ιδιαίτερη δουλειά καθώς το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι εκείνο του Νίκου Παππά. Ο Έλληνας γκαρντ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Δραμινή ομάδα ωστόσο επιβεβαιώθηκαν οι αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγω για έναν όχι και τόσο σοβαρό τραυματισμό. Ο Παππάς αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του από αύριο.

Από την άλλη μεριά αύριο καταφθάνει στην Ελλάδα ο ΝτεΜάρκους Νέλσον. Ο Αμερικανός έχει υποβληθεί στις ΗΠΑ σε χειρουργική επέμβαση στην κνήμη. Έχει ήδη ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στην Ελλάδα αναμένεται να συνεχίσει το πρόγραμμα του.

Σχετικά άρθρα