Συκώτι ριγανάτο από την Άννα Δρούζα

<p>Υλικά</p>
<p>Μισό κιλό συκώτι κομμένο κομματάκια</p>
<p>1 πορτοκαλι</p>
<p>1 λεμόνι </p>
<p>1 κρεμμύδι κομμένο κομματάκια</p>
<p>2 σκ. σκόρδο λιωμένες</p>
<p>λίγο λάδι</p>
<p>Αλάτι/Πιπέρι</p>
<p>1 κ.γ. ρίγανη</p>
<p>1 ποτήρι λευκό κρασί</p>
<p> </p>
<p>Εκτέλεση</p>
<p>Σωτάρετε στο λάδι το συκώτι, προσθέτε το κρεμμύδι το σκόρδο αλάτι πιπέρι. Αφού σωταριστεί σβήνετε με ένα ποτήρι λευκό κρασί.</p>
<p>Στη συνέχεια προσθέτε λίγο νερό μέχρι να σκεπαστούν τα κομμάτια του συκωτιού και το αφήνουμε να σιγοβράσει</p>
<p>Μετά από μια ώρα βάζουμε το χυμό από το λεμόνι και το πορτοκάλι μαζί με το ξύσμα των 2. Μόλις εχει μείνει μόνο με το λάδι ρίχνουμε τη ρίγανη και είναι έτοιμο. </p>

Σχετικά άρθρα