Αρχική / Συνταγές / Κυρίως / Συκώτι ριγανάτο από την Άννα Δρούζα
Συκώτι ριγανάτο από την Άννα Δρούζα thumbnail

Συκώτι ριγανάτο από την Άννα Δρούζα

Υλικά


Μισό κιλό συκώτι κομμένο κομματάκια


1 πορτοκαλι


1 λεμόνι 


1 κρεμμύδι κομμένο κομματάκια


2 σκ. σκόρδο λιωμένες


λίγο λάδι


Αλάτι/Πιπέρι


1 κ.γ. ρίγανη


1 ποτήρι λευκό κρασί


 


Εκτέλεση


Σωτάρετε στο λάδι το συκώτι, προσθέτε το κρεμμύδι το σκόρδο αλάτι πιπέρι. Αφού σωταριστεί σβήνετε με ένα ποτήρι λευκό κρασί.


Στη συνέχεια προσθέτε λίγο νερό μέχρι να σκεπαστούν τα κομμάτια του συκωτιού και το αφήνουμε να σιγοβράσει


Μετά από μια ώρα βάζουμε το χυμό από το λεμόνι και το πορτοκάλι μαζί με το ξύσμα των 2. Μόλις εχει μείνει μόνο με το λάδι ρίχνουμε τη ρίγανη και είναι έτοιμο. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X