Επιλογές από Τσάμπιονς Λιγκ και Μεξικό

Το ένα ταμείο μετά το άλλο γράφει η στήλη το τελευταίο 15νθήμερο (πέρασε εύκολα η δυάδα Χιρόνα, Κοριτίμπα την Κυριακή), μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, Χριστούγεννα έρχονται, να μπορούμε να πάρουμε κανένα δώρο! Θα δώσουμε προτάσεις για το διήμερο, καθώς αύριο υπάρχει 24ώρη απεργία των ΜΜΕ.

101   ΤΣΣΚΑ Μ. – ΡΟΜΑ       Goal  1,66

Η αναμέτρηση είναι για τον 5ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της ΤΣΣΚΑ για τα επεισόδια των οπαδών της στη Ρώμη. Αμφότερες έχουν από τέσσερις βαθμούς, είναι κρισιμότατο το παιχνίδι και για τις δύο, παίζεται τόσο η 2η θέση που οδηγεί στους «16» της διοργάνωσης, όσο και η 3η που οδηγεί στο Γιουρόπα. Πηγαίνουμε στο goal το οποίο έχουν φέρει και οι δύο τρεις φορές στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι τώρα στον θεσμό. Επίσης, ήταν goal το μεταξύ τους ματς στη Ρώμη (κέρδισε 5-1 η Ρόμα). Επιπλέον, ιταλική ομάδα έχει δει την εστία της να παραβιάζεται στα τελευταία εννέα παιχνίδια στην Ευρώπη, ενώ κατεβαίνει με σημαντικές απουσίες την άμυνα. Η λογική λέει ότι το ματς ξεκινάει από το 1-1 και μπορεί να πάει οπουδήποτε.

130   ΠΟΥΜΑΣ – ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ        2 (Dnb)     1,83 

Πρώτος προημιτελικός για τα πλέι οφ του Απερτούρα στο Μεξικό, ισχύει το εκτός έδρας γκολ, υπάρχει και επαναληπτικός το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο της Αμέρικα. Επιλέγουμε το «2» στο dnb, αυτό σημαίνει ότι στην ισοπαλία παίρνουμε τα χρήματά μας πίσω. Στηρίζουμε την Κλαμπ Αμέρικα, καθώς έχει επτά νίκες στα τελευταία δέκα με την Πούμας ανεξαρτήτως έδρας. Επιπλέον, οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί επτά φορές σε πλέι οφ, η Αμέρικα είχε το πάνω χέρι στις έξι εξ αυτών. Επίσης, η Πούμας μετράει μόλις μία νίκη εντός έδρας στο πρωτάθλημα φέτος, αυτή μάλιστα ήταν την περασμένη Κυριακή με τη Μοντερέι (4-2) όπου έπαιζε τα… ρέστα της για την είσοδό της στη Λιγκίγια και η αντίπαλός της δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Αμέρικα έκανε και συντήρηση δυνάμεων τις τελευταίες αγωνιστικές, περιμένουμε να μπει δυνατά απόψε ώστε να καθαρίσει από τώρα την πρόκριση, αφού η Πούμας είναι ιδιαιτέρως επικίνδυνη εκτός έδρας.

 

«ΠΑΙΧΝΙΔΙ» ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ

105   ΣΑΛΚΕ – ΤΣΕΛΣΙ                 Goal   1,80

107   ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΜΑΡΙΜΠΟΡ     Over  1,65

122   ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΓΑΛΑΤΑ          Over  1,75

124   ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   Over  2,00

 

Σχετικά άρθρα