Βαυαρική παρέλαση στο Μάντσεστερ

103 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΠΑΓΕΡΝ

Όλα τα λεφτά για τη Σίτι είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ Στέιντιουμ». Τα χρήματα δεν φέρνουν πάντοτε την. ευτυχία και οι «πολίτες» παρουσιάζονται εντελώς έξω από τα νερά τους. Μετά το «φιάσκο» με το 2-2, από 2-0 μέσα στη Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι τα «θαλάσσωσε» και εντός αφού έχασε από τους Ρώσους με 2-1.

Ετσι λοιπόν είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο και από εκεί που έκανε όνειρα ακόμα και για κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, τίθεται πιο σοβαρά από ποτέ το ερώτημα για το αν θα περάσει τον όμιλό της! Μετά λοιπόν τα αποκαρδιωτικά αποτελέσματα στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και τις μέτριες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, τέθηκε θέμα απομάκρυνσης του προπονητή από τη διοίκηση και φυσικά είναι λογική και αναμενόμενη εξέλιξη να ακούγονται τέτοιες φήμες. Ας μην ξεχνάμε το μπάτζετ της Σίτι!

Σημαντικές και οι απουσίες για τους «Σίτιζενς», καθώς Τουρέ και Φερναντίνιο θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση. Ειδικά η απουσία του μέσου από την Ακτή Ελεφαντοστού είναι πολύ σημαντική αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Τζέκο και Κολάροφ είναι και εκείνοι εκτός. Από την άλλη πλευρά, έχουμε την Μπάγερν, η οποία ως τώρα έχει κάνει περίπατο στον όμιλό της και δείχνει ακατανίκητη. Είναι φανερό πως οι Βαυαροί δείχνουν να είναι μια ταχύτητα πάνω από τις άλλες ομάδες και δεν έχουν καμία διάθεση να χαριστούν σε οποιονδήποτε αντίπαλο έστω κι αν είναι αδιάφοροι βαθμολογικά καθώς είναι 1οι στον όμιλο σε κάθε περίπτωση. Πάμε και στην οπτική γωνία των μπουκ.

Παρά το ότι η Σίτι «καίγεται» και η Μπάγερν είναι αδιάφορη, οι ειδικοί επί των αποδόσεων δεν πιστεύουν στην «ανάσταση» της ομάδας του Πελεγκρίνι και έχουν πολύ ψηλά τον «άσο», πράγμα που σημαίνει πως δεν φοβούνται καθόλου τη γηπεδούχο. Βρίσκουμε το 1Χ σε διπλή ευκαιρία για τη Σίτι σε τιμές περίπου στο 1,80, πράγμα που μας προξενεί μεγάλη εντύπωση. Θεωρούμε πως ο κόσμος θα επιλέξει τους Αγγλους σε αυτό το ματς, βασιζόμενος στο κίνητρο. Οι μπουκ ωστόσο δεν κάνουν. δώρα όπως είναι γνωστό σε όλους. Καλό το «διπλό».

Εκτίμηση: 2 από ημίχρονο

Σχετικά άρθρα