Κοτόπουλο με αρακά και πατάτες κοκκινιστό από την 'Αννα Δρούζα

<p>Υλικά</p>
<p>4 κομμάτια μπούτι κοτόπουλο</p>
<p>500 γρ. αρακά</p>
<p>3 μεσσαίες πατάτες κομμένες</p>
<p>1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο</p>
<p>Ανηθο</p>
<p>Λίγη ζάχαρη</p>
<p>Μισό ποτήρι λάδι</p>
<p>Αλάτι/Πιπέρι</p>
<p>2 κουταλιές ντοματοπελτέ ανακατεμένες σε μισό φλυτζάνι νερό</p>
<p>1 κύβο λαχανικών</p>
<p> </p>
<p>Εκτέλεση</p>
<p> </p>
<p>Τσιγαρίζουμε πρώτα το κότοπουλο με το μισό λάδι Στη συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμύδι και μετά τον αρακά, τις πατάτες, τον πελτέ τον κύβο και τη ζάχαρη και τα αφήνουμε να βράσουν για περίπου 40 λεπτά. Λίγο πριν το τέλος ρίχνουμε τον άνηθο και αν χρειαστεί και το υπόλοιπο λάδι</p>
<p> </p>
<p>Καλή όρεξη! </p>

Σχετικά άρθρα