Αρχική / Υγεία / Δερματολογία / Τί ακριβώς είναι η θεραπεία Cryolift;
Τί ακριβώς είναι η θεραπεία Cryolift; thumbnail

Τί ακριβώς είναι η θεραπεία Cryolift;

Η θεραπεία Cryolift III αποτελεί τη λεγόμενη ιατρική δερμοκρυοηλεκτροφόρεση η οποία, μέσω της τεχνολογίας Peltier, επιτυγχάνει την τόνωση των δερματικών ιστών. Η επαγγελματική συσκευή FILORGA παρέχει δύο τύπους δερματικής αναζωογόνησης, εισάγοντας τα πρωτόκολλα της FILORGA Professional σε μια νέα εποχή αντιγήρανσης.


Η μέθοδος cryolift III αποτελεί προϊόν ιατρικής έρευνας και χαρακτηρίζεται από έναν τέλειο συνδυασμό της βιοδιεγερτικής επίδρασης του cryoplasty (κρυοθεραπεία) και της διείσδυσης των ενεργών συστατικών που εφαρμόζονται στο δέρμα.


Η μέθοδος cryoplasty εκμεταλλεύεται το θερμοηλεκτρικό φαινόμενο Peltier. Ο Γάλλος φυσικός Jean Peltier ανακάλυψε ότι όταν το ηλεκτρικό ρεύμα διέρχεται από δύο διαφορετικά υλικά τα οποία ενώνονται σ’ ένα σημείο, το σημείο αυτό, ανάλογα με τη φορά του ηλεκτρικού ρεύματος, ψύχεται ή θερμαίνεται. Το cryolift III χρησιμοποιεί αυτή την ιδιότητα για να παρέχει σταθερή και συνεχή ηλεκτρονική ψύξη. Η cryotherapy βασίζεται στην ταχεία μείωση της θερμοκρασίας του δέρματος και κατόπιν στην αγωγή της ψύξης στις βαθύτερες στοιβάδες του. Η μεταφορά του ψύχους κατά την εφαρμογή της κρυογόνου πηγής στο δέρμα (κεφαλή cryolift) πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε δύο επίπεδα, τόσο επιφανειακά όσο και σε βάθος.


Ταυτόχρονα ενεργοποιούνται από το δερματικό ιστό δύο μηχανισμοί αγωγιμότητας, η άμεση επαφή και η συναγωγή, οι οποίοι, χρησιμοποιώντας την αρτηριακή και φλεβική μικροκυκλοφορία, οδηγούν το ψύχος στο βάθος του χορίου. Με τον τρόπο αυτό με τη μέθοδο cryoplasty® επιτυγχάνονται τρεις κύριες δράσεις:


Βασικές δράσεις:


1. Ελεγχόμενη αναλγησία.


2. Dermocryophoresis. Η θερμορρύθμιση του χορίου του δέρματος οδηγεί σε ταχεία διαδοχή αγγειοσυστολής και αγγειοδιαστολής της


μικροκυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να επάγεται ένα φαινόμενο άντλησης. Με αυτόν τον τρόπο επιτρέπεται διανομή των ενεργών συστατικών με αξιοσημείωτη αποτελεσματικότητα.


3. Οξυγόνωση του δέρματος: η ενεργοποίηση της δερματικής μικροκυκλοφορίας προάγει την οξυγόνωση των κυττάρων, βελτιώνοντας το μεταβολισμό τους.


Ο μηχανισμός αυτής της τριπλής δράσης σε συνδυασμό με τη σύνθεση των ενεργών, υψηλής αποτελεσματικότητας, υλικών FILORGA SKIN PERFUSION συμβάλλουν στην ολοκληρωμένη φροντίδα της αναδιαμόρφωσης του προσώπου, του λαιμού και του στήθους.


Στόχος μεθόδου:


* Επιδερμίδα


* Χόριο


* Υπόδερμα (ανώτερα στρώματα)


* Μικροκυκλοφορία αίματος


* Ελεύθερες νευρικές απολήξεις


Αποτελέσματα:


* Καταπολέμηση της χαλάρωσης των ιστών


* Λείανση ρυτίδων


* Αναδιαμόρφωση της δομής του προσώπου


 


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

(plastic surgery-antiaging)

Tel. 2130776777

Website. www.drboukouvalas.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X