Αρχική / Σεξ / Σεξουαλικές εμπειρίες γυναικών με άνδρες με μικροσκοπικά πέη
Σεξουαλικές εμπειρίες γυναικών με άνδρες με μικροσκοπικά πέη thumbnail

Σεξουαλικές εμπειρίες γυναικών με άνδρες με μικροσκοπικά πέη

Ο όρος μικροσκοπικό πέος χρησιμοποείται για τα ανδρικά μόρια που είναι κάτω από τα 2 με 3 εκατοστά σε μήκος σε κατάσταση μη διέργεσης, σύμφωνα με τον Δρ. Τζόζεφ Αλούκαλ, επίκουρος καθηγητής ουρολογίας και πρόεδρος της ανδρικής αναπαραγωγικής υγείας στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.
Το μικροσκοπικό πέος μπορεί να οφείλεται σε άλλες συναφείς ουρολογικές ή ορμονικές «ανωμαλίες» και ορισμένοι από τους ασθενείς γεννιούνται με αυτές, δηλώνει στο άρθρο στο New York Magazine ο Δρ. Αλούκαλ. Η συγκεκριμένη κατάσταση μπορεί να προκληθεί από έλλειψη τεστοστερόνης και έρευνες έχουν συμπεράνει πως σε πολλές περιπτώσεις το μικροσκοπικό πέος σχετίζεται και με τη στειρότητα. Οι άντρες με μικροσκοπικά πέη εξακολουθούν να έχουν κανονική λειτουργία από την άποψη της διέργεσης, της ούρησης και της εκσπερμάτισης. Ένας στους 200 άντρες παγκοσμίως πάσχει από την πάθηση του μικροσκοπικού πέους.Μιλήσαμε με γυναίκες που έχουν βρεθεί σεξουαλικά με άνδρες με μικροσκοπικά πέη αλλά πρέπει να τονίσουμε πως δεν πρόκειται για ειδικούς γιατρούς αλλά απλώς για μία αφήγηση των προσωπικών τους ιστοριών. Έχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε πως όλες οι ιστορίες των γυναικών καταλήγουν στο γεγονός ότι όλοι οι άνδρες τις φέρθηκαν πολύ καλά. Εάν ο σεξουαλικός σύντροφος είναι τρυφερός και προσέχει τη γυναίκα στο κρεβάτι τότε το μέγεθος δεν μετράει καθόλου.


Μαρτυρία 1 – Έβγαινα με έναν τύπο με ένα πάρα πολυ μικρό πέος για περίπου ένα χρόνο. Την πρώτη φορά που το είδα, σάστισα. Την πρώτη φορά που κάναμε σεξ ήταν και η μοναδική φορά που είχαμε σεξ με διείσδυση.  Για το υπόλοιπο του χρόνου ασχολιόμασταν καθαρά με το στοματικό σεξ. Δεν με πείραζε καθόλου αυτό – ήταν πολύ καλός σε αυτό που έκανε. Και εκτός από αυτό, η διεισδυτική σεξουαλική επαφή ήταν κάτι το δύσκολο και για τους δυο μας. Ποτέ δεν καταφέραμε να αποκτήσουμε ένα δικό μας ρυθμό και ποτέ δεν το απολαύσαμε όσο θα θέλαμε. Νομίζω ότι μάλλον επικεντρώθηκε στην εκμάθηση άλλων δεξιοτήτων για να αντισταθμίσει την έλλειψη του μεγέθους αλλά ποτέ δεν συζητήσαμε για αυτό. Τώρα που το σκέφτομαι, μόνο όμορφες αναμνήσεις έχω από αυτή τη σχέση και τον άνθρωπο.


Μαρτυρία 2 – Τον γνώρισα σε μία εφαρμογή γνωριμιών μέσω του κινητού μου. Μου φάνηκε πολύ περίεργο που από το πρώτο ραντεβού μου ζήτησε να γνωριστούμε λίγο καλύτερα πρότου πλαγιάσουμε μαζί. Σκέφτηκα πως ίσως ήταν ένας σοβαρός τύπος που έψαχνε μία σοβαρή, μονογαμική σχέση αντί για μία εμπειρία της μίας νύχτας. Είμαι σκορπιός και συνήθως μου αρέσει κατευθείαν να οδηγούμαι στο κρεβάτι και έτσι βρήκα την επιμονή του στην αναμονή για το σεξ απογοητευτική, γλυκιά, ρομαντική αλλά και ανόητη. Αλλά αυτό στο τέλος λειτούργησε προς όφελος του. Την πρώτη φορά που βρεθήκαμε μαζί στο κρεβάτι έδωσε όλη την προσοχή του στο στοματικό έρωτα και πρέπει να παραδεχτώ πως το έκανε τόσο εκπληκτικά που όταν κατέβασε το παντελόνι του ειλικρινά δεν με ένοιαζε το πάρα πολύ μικρό μέγεθος του πέους του. Η συμβουλή μου για όλες τις γυναίκες είναι να μην είναι επικριτικές καθώς και τα μικρά πέη όπως και όλα τα άλλα θέλουν αγάπη.Μαρτυρία 3 – Το σεξ ήταν μέτριο. Ένιωθα πως κάποιος χτυπούσε την πόρτα χωρίς όμως να μπαίνει μέσα. Αλλά από την άλλη πλευρά του νομίσματος υπάρχουν τόσα πολλά άλλα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε ο ένας στο σώμα του άλλου ώστε η σεξουαλική επαφή να φέρει ικανοποίηση. Το πρόβλημα που δεν μπορούσα να αγνοήσω ήταν ότι ήταν πολύ ανασφαλής σχετικά με το πέος του και δεν μπορούσε να ολοκληρώσει. Δεν ήθελε ούτε καν να το αγγίξω για να τον βοηθήσω. Μπορώ να φανταστώ τι θα είχε ακούσει από άλλες γυναίκες για να είναι τόσο νευρικός με τον ανδρισμό του.


Μαρτυρία 4 – Ήμουν σε σχέση πάνω από δύο χρόνια με έναν άντρα με μικροσκοπικό πέος. Μετά από κόπο, πρακτική αλλά και από ανοιχτή και ειλικρινής συζήτηση μεταξύ μας καταφέραμε να βελτιώσουμε το σεξ αλλά και να φθάνουμε συχνά και οι δύο σε οργασμό. Όσο ήμουν από πάνω και όσο οι κινήσεις ήταν περισσότερο προς τα μπροστά και πίσω αντί για πάνω κάτω, το σεξ ήταν απολαυστικό. Πρέπει να προσθέσω πως τον αγαπούσα και δεν ήθελα να αφήσω ένα σεξουαλικό πρόβλημα να χαλάσει τη χημεία που είχαμε από την αρχή. Τελικά όμως με χώρισε αυτός!


 


 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X