Στους 16 οι Νέοι του Ολυμπιακού

Σπουδαία επιτυχία για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού που πανηγύρισε με τη νίκη επί της Ατλέτικο στη Μαδρίτη με 2-0 μια μεγάλη πρόκριση στους 16 του Youth League της UEFA .

Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι και κατάφεραν να οπάρουν τη νίκη με τα γκολ του Μεγαρίτη στο 59 και του Γαρεφαλάκη στο 79.

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρόκριση καθώς έφτασε στους 10 βαθμούς στον όμιλο και πλέον θα διεκδικήσει και την πρώτη θέση στην τελευταία αγωνιστική.

Η νίκη πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους μικρούς του Ολυμπιακού που το βράδυ βρέθηκαν στο Βιθέντε Καλντερόν για τον αγώνα της αντρικής ομάδας με την Ατλέτικο και επέστρεψαν με την αποστολή στην Αθήνα, έχοντας τη σημαντική επιτυχία στις αποσκευές τους.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Μαρίν, Μενδιόνδο (84′ Τόρες), Τέο, Λούκας, Μανθανάρα, Οτία, Ντιέντχιου, Μοχεδάνο (66′ Μορένο), Νούνιεζ, Γιόμπα, Γκάμα (57′ Πριέτο).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ηλιάδης, Σάλιακας,Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Τόλι, Καραχάλιος, Μεγαρίτης, Μανθάτης (69′ Ρέντζης), Λάτσι (85′ Νικολάου), Γαρεφαλάκης, Ιγνατίδης.

Σχετικά άρθρα