«Ξέρουμε ότι ήρθε ο Μιλοβάνοβιτς για τον Πιμπάο»

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έμεινε οκτώ μέρες στη Βραζιλία και το πέρασμά του από διάφορα γήπεδα της Α’ και της Β’ κατηγορίας δεν πέρασε απαρατήρητος. Σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του Ροντρίγκο Πιμπάο, Μάρσιο Μπιτενκουρτ στην ιστοσελίδα «Globoesporte.com», ο «Μπέλι» παρακολούθησε τον πελάτη του, αλλά δεν έχει καταθέσει καμία πρόταση για την απόκτησή του.
«Ξέραμε για την επίσκεψη του Μιλοβάνοβιτς στη Βραζιλία και ξέραμε πως παρακολούθησε τον Πιμπάο. Αλλά δεν έχουμε ακόμα δεχθεί καμία πρόταση. Περιμένουμε να ρυθμιστούν κάποια πράγματα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Ο Πιμπάο είναι 27 ετών, έχει ύψος 1,78 μ. και φέτος έπαιξε σε 33 ματς σημειώνοντας 15 γκολ. Είναι δεύτερος σκόρερ της Β’ κατηγορίας στο πρωτάθλημα που ολοκληρώνεται το Σάββατο, με την Αμέρικα Νατάλ να δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Εννοείται πως το ότι ο ατζέντης του Πιμπάο έκανε δηλώσεις για τον Μιλοβάνοβιτς και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, δε σημαίνει πως τελικά θα γίνει κίνηση απόκτησης του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή…

Σχετικά άρθρα