Αρχική / More / Αθλητικά / Επιβεβαιώνεται η προσφυγή κατά της «Αγιά Σοφιάς»
Επιβεβαιώνεται η προσφυγή κατά της «Αγιά Σοφιάς» thumbnail

Επιβεβαιώνεται η προσφυγή κατά της "Αγιά Σοφιάς"

Τα… όργανα άρχισαν να παίζουν. Κατατέθηκε τελικά στο ΣτΕ -όπως επιβεβαιώνεται πλέον και από την πλευρά της ΑΕΚ- η αίτηση ακύρωσης του άρθρου 42 του Ρυθμιστικού σχεδίου Αθηνών 4277/2014.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη κίνηση έγινε για λόγους αντισυνταγματικότητας, ωστόσο οι άνθρωποι της ΑΕΚ και της «Δικέφαλος 1924», περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους το περιεχόμενο της προσφυγής κατά της «Αγιά Σοφιάς», διότι ο απώτερος στόχος των 18-20 ανθρώπων που προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια είναι να μη γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, στις υπογραφές της αίτησης ακύρωσης του άρθρου 42, υπάρχουν και ονόματα τα οποία δεν είναι κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά άλλων περιοχών και αυτό φυσικά προκαλεί τεράστιες υποψίες…

Από την πλευρά της ΑΕΚ δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση, καθώς όπως τονιζόταν μέχρι πρόσφατα, κινούνται σύμφωνα με το γράμμα και το πνεύμα του νόμου. Η νομική υπηρεσία θα ασχοληθεί με το ζήτημα, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία πως οι «αντιφρονούντες» δε θα καταφέρουν να σταματήσουν την επιστροφή της ΑΕΚ στα «ιερά χώματα».

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X