Αρχική / More / Αθλητικά / Ενήμερες FIFA-UEFA ετοιμάζουν έντονες αντιδράσεις!
Ενήμερες FIFA-UEFA ετοιμάζουν έντονες αντιδράσεις! thumbnail

Ενήμερες FIFA-UEFA ετοιμάζουν έντονες αντιδράσεις!

Πλήρως ενημερωμένες για το προς διαβούλευση προσχέδιο του νέου αθλητικού νόμου είναι η FIFA και η UEFA που ετοιμάζουν εντονότατη αντίδραση σε περίπτωση που διατηρηθούν άρθρα του νόμου που πλήττουν το αδιαπραγμάτευτο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Για παράδειγμα η παρέμβαση στις εκλογικές διαδικασίες με αποπομπή από αυτές των Ενώσεων, οι θητείες του ΔΣ, οι τροποποιήσεις στη λειτουργία της ΚΕΔ.
Εάν ο Γιάννης Ανδριανός επιμείνει στα άρθρα και στο τέχνασμα με προσφυγή στο CAS όποτε υπάρχουν ασυμβίβαστα με το καταστατικό των Διεθνών Ομοσπονδιών, είναι βέβαιο ότι θα ζήσουμε ημέρες 2006.

Θυμηθείτε άλλωστε τι δηλώσεις του προέδρου της UEFA Μισέλ Πλατινί τον Οκτώβριο, κατά την επισκεψή του στην Αθήνα που με σαφήνεια τόνιζε ότι το αυτοδιοίκητο είναι αδιαπραγμάτευτο και τόσο η ευρωπαϊκή όσο και η παγκόσμια ομοσπονδία δεν πρόκειται να δεχθούν σε καμία περίπτωση κρατική παρέμβαση στα θεμελιώδη ζητήματα λειτουργίας του ποδοσφαίρου. Διαβάστε τη συνέντευξη εδώ.

Στα ανώτατα κλιμάκια της FIFA και της UEFA είναι έτοιμοι να αντιδράσουν με τον πλέον αποφασιστικό τρόπο για ένα ζήτημα που ήταν, είναι και θα παραμείνει αδιαπραγμάτευτο.
Άλλωστε, η πλήρης αλήθεια είναι ότι τα θέματα διαφθοράς, βίας και όλα τα υπόλοιπα, δεν επιλύονται με αλλαγές σε εκλογικές διαδικασίες και προσπάθεια ελέγχου των Ομοσπονδιών.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X