Αιμάτωμα ο Κλάους, οριακά για Πανθρακικό

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Μινσκ, σας είχαμε ενημερώσει για την κατάσταση των παικτών του “Δικεφάλου” που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού. Και για τον Κλάους Αθανασιάδη, τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, επαληθεύτηκε η αρχική ιατρική διάγνωση του Γιώργου Οικονομίδη. Ο Αθανασιάδης έχει ένα αιμάτωμα στο δεξί του πόδι, δεν έκανε προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής στην Τούμπα ενώ του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή. Οριακά προλαβαίνει το κυριακάτικο ματς με τον Πανθρακικό στην Τούμπα. Όλα θα εξαρτηθούν από την ανταπόκριση της αγωγής έως το απόγευμα του Σαββάτου.

Κατά τα άλλα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε για την κατάσταση όλων των παικτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Πιο συγκεκριμένα:

«Ο Στέφανος Αθανασιάδης αμέσως μετά την επιστροφή της ομάδας στο χτυπημένο δεξί του πόδι, έδειξε πως γλίτωσε τα χειρότερα (κάταγμα στο μεγάλο δάκτυλο) κι ότι ταλαιπωρείται από αιμάτωμα. Στον ποδοσφαιριστή έχει ήδη χορηγηθεί ιατροφαρμακευτική αγωγή προκειμένου να ξεπεράσει το χτύπημα το συντομότερο δυνατόν.

Ο Γιώργος Κατσικάς έχει υποστεί θλάση στην κατάφυση του δεξιού οπίσθιου μηριαίου κι αναμένεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας έπειτα από τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης λόγω του σκληρού αγωνιστικού χώρου στο Μπορίσοφ Αρένα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς κι ακολουθεί συντηρητική θεραπεία κι αγωγή.

Ο Ρόμπερτ Μακ που όλες αυτές τις μέρες ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης Γιάννη Κατσανίκα, έχει σημειώσει πολύ μεγάλη βελτίωση ανεβάζοντας ρυθμούς σχεδόν στο 70% δίχως να αισθανθεί ενοχλήσεις.

Κοντά στην επιστροφή του στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης είναι και ο Χέντβιγκες Μαντούρο, ο οποίος έβγαλε το πρόγραμμα αποκατάστασης δίχως ενοχλήσεις. Οι Ποζατζίδης, Πόζογλου ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και γυμνάζονται κανονικά.

Το Σάββατο η ομάδα του ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Σχετικά άρθρα