Είδε… (ξανά) φως με Στέφενς η Στουτγάρδη (video)

Ο Χουμπ Στέφενς ήρθε (στη θέση του Άρμιν Φε) ξανά στην Στουτγάρδη, όπως και πέρυσι, για να την… σώσει, και έκανε εκπληκτικό ξεκίνημα, αφού για την 13η αγωνιστική, η ομάδα πήρε πολύ μεγάλη νίκη με 4-1 στην έδρα της Φράιμπουργκ και… ανάσανε βαθμολογικά!

Η φιλοξενούμενη επέστρεψε στις νίκες, μετά από τρεις σερί ήττες και ανέβηκε στους 12 βαθμούς, αφήνοντας την τελευταία θέση. Η γηπεδούχος έχασε μετά από σερί 2-1-0, μένοντας στους 12 πόντους!

Η αλλαγή προπονητή αποδείχθηκε… ευεργετική λοιπόν για την Στουτγάρδη, η οποία έκανε το 1-0 στο 31’ με τον Χάρνικ. Η γηπεδούχος ισοφάρισε στο 42’ με γκολ του Νταριντά.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν όμως άλλαη τρία γκολ και έφτασαν στη μεγάλη νίκη. Ο Γκρουέζο στο 52’ έδωσε το προβάδισμα στην Στουτγάρδη, ενώ ο Βερνέρ στο 68’ έκανε το 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα, διαμορφώθηκε από το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Χάρνικ στο 76’.
Οι συνθέσεις
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπούρκι, Σοργκ, Τορεχόν, Μίτροβιτς, Γκούντερ, Χόφλερ, Νταριντά, Κλάους, Σμιντ, Φρέις (72’ Σαχίν), Μεχμέντι (84’ Φραντζ).
ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Ούλριχ, Κλάιν, Μπάουμγκαρτλινγκερ, Ρέντιγκερ, Χλούσεκ, Λάιτνερ (75’ Σακάι), Γκρουέζο (90’ Γκίντσεκ), Σαραρέρ (66’ Ράους), Γκέντνερ, Βερνέρ, Χάρνικ.

Σχετικά άρθρα