Αυτοπυροβολήθηκε ο δράστης της επίθεσης στην Τούμπα

Με το όπλο που τραυμάτισε σοβαρά στο πρόσωπο την πρώην σύζυγό του αυτοπυροβολήθηκε ο 50χρονος που είχε ταμπουρωθεί στο ανθοπωλείο, στην Τούμπα .

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, αμέσως μετά την πράξη του, o δράστης προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του και αυτοπυροβολήθηκε, κάτι που δεν γνώριζε αρχικά η αστυνομία.

Όπως έγινε γνωστό, ο 50χρονος πρώην σύζυγος του θύματος, διατηρεί ακόμη τις αισθήσεις του και μεταφέρεται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Νωρίς το πρωί, ένας άνδρας οπλισμένος με καραμπίνα εισέβαλε σε ανθοπωλείο στην Τούμπα Θεσσαλονίκης και αφού πυροβόλησε στο πρόσωπο την υπάλληλο που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα, ταμπουρώθηκε στο εσωτερικό του και αρνιοταν να αποχωρήσει, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Η αστυνομία είχε αποκλείσει την περιοχή και κατέβαλε προσπάθειες να πειστεί ο ένοπλος να παραδώσει το όπλο του και να βγει από το κατάστημα.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου η γυναίκα την οποία πυροβόλησε το πρωί στο κεφάλι ένοπλος σε ανθοπωλείο στην οδό Αμφιπόλεως στην Τούμπα.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου, η γυναίκα, που είναι ηλικίας περίπου 50 ετών, είναι τραυματισμένη στο κεφάλι και στην αριστερή κλείδα, είναι διασωληνωμένη και μετά την επέμβαση στην οποία υποβάλλεται θα μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Πηγή: real.gr

Σχετικά άρθρα