Απίστευτο κρυφτό από τους «19»

To «pamesports.gr» έβγαλε στην επιφάνεια τα ονόματα τόσο του Νικόλαου Τσερπάνη, ο οποίος είναι ο νομικός που έχει αναλάβει να προχωρήσει την αίτηση ακύρωσης του νόμου 4277/2014, για λογαριασμό των 19 αντιφρονούντων, όσο και του Μιχάλη Παπάζογλου, ο οποίος φέρεται πως είναι ένας εκ των επικεφαλής της κίνησης κατά του γηπέδου.
 
Παρά τις επανειλημμένες τηλεφωνικές επαφές που είχαμε τόσο προχθές όσο και χθες με τον κ. Τσερπάνη και παρά τη διαβεβαίωση του το μεσημέρι της Παρασκευής πως θα μας απαντούσε εγγράφως στις ερωτήσεις που θα του στέλναμε στο προσωπικό του e-mail, κάτι τέτοιο δε συνέβη.
 
Την αίτηση ακύρωσης των 19 πολιτών την έχει στα χέρια του ο πρόεδρος του ΣτΕ, Σωτήρης Ρίζος, ο οποίος θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες αν θα την αναθέσει σε κάποιο εισηγητή. Υπάρχει πάντως έντονη φημολογία πως οι «19» έχουν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, προκειμένου να μη βγούνε στη δημοσιότητα τα ονόματά τους.
 
Ωστόσο, η «Δικέφαλος 1924» και κατ’ επέκταση η ΑΕΚ έχοντας έννομο συμφέρον έχουν ήδη καταθέσει αίτημα για να λάβουν γνώση του περιεχομένου της προσφυγής και να διαπιστώσουν ποιοι είναι οι αντιφρονούντες. 

Σχετικά άρθρα