Ισόπαλος ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα

Τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας πήρε στα τελευταία λεπτά του πρώτου του αγώνα του στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Μπρέσια στην Ιταλία, ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι ήρθαν 9-9 με την ιταλική ομάδα και αυτή η ισοπαλία μπορεί να αποδειχθεί υπερπολύτιμη στην προσπάθεια για την πρόκριση στο φάιναλ σιξ, καθώς έγινε σε μια σκληρή έδρα και θα λειτουργήσει θετικά στην ψυχολογία για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Πόσω μάλλον με τον τρόπο που ήρθε, καθώς ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει και με τρία γκολ (6-3 και 7-4), αλλά κατάφερε μα ανακάμψει. Ισοφάρισε 7-7, αλλά λίγο πριν από το φινάλε της αναμέτρησης έχανε 9-7. ;Oμως με 2 γκολ του Γιάννη Φουντούλη (ΦΩΤΟ) οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να κρατηθούν ζωντανοί και να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα εν όψει της συνέχειας.

Ο Ρίτσο σημείωσε το πρώτο γκολ για την ιταλική ομάδα, με το Μάλιαρακ να ισοφαρίζει αμέσως για τον Ολυμπιακό. Ο Πρεσούτι έβαλε και πάλι μπροστά τους Ιταλούς για να ισοφαρίσουν οι Πειραιώτες με το Ντόσκα. Έτσι το πρώτο οκτάλεπτο τελείωσε με 2-2. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, το ματς μετατράπηκε σε παράσταση για ένα ρόλο καθώς η Μπρέσια έτρεξε ένα επιμέρους 3-0 με τα γκολ των Παγκάνι, Μποντέγκας και Ρίτσο.

Στην τρίτη περίοδο, ο Βλαχόπουλος μείωσε, όμως ο Πρεσιούτι έκανε το 6-3. Στη συνέχεια ο Φουντούλης σκόραρε για το 6-4, αλλά ο Νόρα έφερε και πάλι τη διαφορά στα 3 γκολ. Παρόλα αυτά ο Μάλιαρακ διαμόρφωσε το 7-5 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έκαναν δυναμικό ξεκίνημα και ισοφάρισαν με τα γκολ του Μυλωνάκη και Δελακά. Όμως η ομάδα του Μπόβο ανέκτησε το προβάδισμα των δύο γκολ xαρη στο 3ο γκολ του Πρεσούτι, αλλά αυτό του Μποντέγκας. Ο Φουντούλης δεν είχε πει, όμως, την τελευταία του λέξη, αφού με γκολ στο 1.17 μείωσε σε 9-8 και στο 0.24 διαμόρφωσε το τελικό 9-9.

ΜΠΡΕΣΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9-9

Οκτάλεπτα: 2-2, 3-0, 2-3, 2-4

Σχετικά άρθρα