Οι Έλληνες δεν ήταν… αρκετοί (video)

Η Βερόνα με τους Έλληνες της να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο (σκόραρε ο Μόρας, μετά από κόρνερ του Χριστοδουλόπουλου) προηγήθηκε εκτός έδρας με την Σασσουόλο, αλλά αυτό δεν ήταν… αρκετό για να πάρει η φιλοξενούμενη τη νίκη, καθώς η γηπεδούχος έκανε την ανατροπή και επικράτησε τελικά με 2-1! Η Σασσουόλο έμεινε για 7η αγωνιστική αήττητη με 4-3-0 και ανέβηκε στους 18 βαθμούς, ενώ η Βερόνα στα 7 τελευταία της μετράει 0-3-4 και έμεινε στους 14…      
Η Βερόνα είχε και τους τρεις Έλληνες στην ενδεκάδα της (έπαιξε και ο Ταχτσίδης) και στο 7’ ο Μόρας σκόραρε με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, μετά από κόρνερ του Λάζαρου. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Έλληνα αμυντικού φέτος στο πρωτάθλημα. Είχε βρει δίχτυα στο ματς Κυπέλλου κόντρα στην Κρεμονέζε!  Στο 50’ ο Σανσόνε ισοφάρισε σε 1-1 και στο 78’ ο Ταϊντέρ έκανε το 2-1 για την Σασσουόλο!
Οι συνθέσεις
ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Βρσάλκο, Πάολο Καναβάρο, Ατσέρμπι, Πελούζο, Μανιανέλι, Ταϊντέρ, Μισιρόλι, Μπεράρντι (86′ Μπρίγκι), Νικόλα Σανσόνε (71′ Φλόρο Φλόρες), Φλόκαρι (69′ Παβολέτι).
ΒΕΡΟΝΑ: Ραφαέλ, Αλεχάντρο Γκονσάλες, Ράφα Μάρκες, Μόρας, Αγκοστίνι, Ταχτσίδης, Ιονίτσα (68′ Γκουστάβο Καμπανιάρο), Χάλφρεντσον (82′ Νενέ), Νικολάς Λόπες (65′ Γκόμες Τάλεμπ), Χριστοδουλόπουλος, Τόνι.


Σχετικά άρθρα