Πρίφτης: «Παλέψαμε με καλή νοοτροπία»

Ο Άρης γνώρισε την τρίτη σερί ήττα του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ αλλά ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε ότι οι παίκτες του πάλεψαν με καλή νοοτροπία.

«Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για τη νίκη», είπε αρχικά ο προπονητής των «κίτρινων» και εξήγησε: «Μετά τα προβλήματα που είχε στην αρχή είναι προφανές πως έχει μια πλήρη ομάδα με καλό ρόστερ. Σιγά-σιγά βρίσκει τον δρόμο του».

«Εμείς ξεκινήσαμε άσχημα στην επίθεση, αλλά καταφέραμε στη συνέχεια να βελτιωθούμε», συνέχισε ο Πρίφτης και τόνισε: «Με τη ζώνη βάλαμε προβληματισμό στον Πανιώνιο κυρίως σε ότι αφορά την οργάνωση του παιχνιδιού. Κάποια μακρινά σουτ που δεν βάλαμε και μια δύο κακές αποφάσεις στην επίθεση έδωσαν στον Πανιώνιο τη διαφορά σε κρίσιμο σημείο του αγώνα με αποτέλεσμα μετά να κυνηγάμε στο σκορ. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες. Παλέψαμε με καλή νοοτροπία. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Καλή συνέχεια στον κόουτς και τον Πανιώνιο».

Αμυντικά λάθη κόστισαν στον Άρη την νίκη σύμφωνα με τον Νίκο Γκίκα, τον 24χρόνο γκαρντ των «κίτρινων»: «Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για τη νίκη. Ξεκινήσαμε νωθρά και ο αντίπαλος πήρε μια διαφορά στο σκορ. Εμείς κάναμε λάθη στην άμυνα και αφήσαμε ελεύθερα τρίποντα σε παίκτες που δεν έπρεπε. Παράλληλα δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση. Κοιτάμε την επόμενη μέρα. Μας έχει λείψει η νίκη και πρέπει να την κατακτήσουμε στον αγώνα να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο».

Σχετικά άρθρα