Επιλογές από Μεξικό, Βραζιλία, Αργεντινή

Εξαιρετική ήταν η χθεσινή βραδιά για τη στήλη μας, καθώς πέρασαν και οι τρεις επιλογές μας (Μπέτις, Ιντερνασιονάλ και Μπραγκαντίνο) με απόδοση 5,5. Μια χαρά λεφτά πήραμε ώστε να ποντάρουμε απόψε χωρίς άγχος. Παραμένει η στήλη μας σε πολύ καλή κατάσταση.

 

343   ΤΟΛΟΥΚΑ – ΤΣΙΑΠΑΣ 1       1,83 (Bet365)

Επαναληπτικός για τα προημιτελικά στα πλέι οφ του Μεξικό, το πρώτο παιχνίδι έληξε 1-1, σε περίπτωση που επαναληφθεί αυτό το σκορ απόψε θα περάσει στα ημιτελικά η Τολούκα επειδή τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Αγωνιστικά εμείς θα ποντάρουμε στον «άσο» επειδή η γηπεδούχος μετράει τέσσερις σερί νίκες και 6-3-0 στα τελευταία εννέα μεταξύ τους. Επιπλέον, στο «Νεμέσιο Ντίας» έχει 5-3-1 φέτος στο πρωτάθλημα, η ήττα ήταν από την περσινή πρωταθλήτρια Λεόν και οι ισοπαλίες με την κάτοχο της 1ης θέσης στην κανονική διάρκεια Κλαμπ Αμέρικα, την Πουέμπλα που η μπάλα δεν έμπαινε μέσα και τη Μονάρκας στην 1η αγωνιστική. Η Τσιάπας είναι φιλότιμη ομάδα που έκανε την υπέρβαση, υπολείπεται, όμως, αρκετά σε ποιότητα της αντιπάλου της, ενώ έχει αποκλειστεί και τις οκτώ φορές που πήρε μέρος σε πλέι οφ!

347   ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ – ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ     1       1,50 (Bet365)

Η Σάο Πάουλο με νίκη… κλειδώνει τη δεύτερη θέση. Προέρχεται από τον αποκλεισμό στο Σουνταμερικάνα (έχασε την πρόκριση στον τελικό στα πέναλτι από την Ατλέτικο Νασιονάλ), ανανέωσε μέχρι το καλοκαίρι ο εμβληματικός αρχηγός της Σένι (41 ετών) ώστε να παίξει στο Λιμπερταδόρες. Απέναντι στη Φιγκεϊρένσε έχει δέκα σερί εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα. Επίσης, μετράει 6-2-0 στα τελευταία οκτώ ανεξαρτήτως έδρας στη διοργάνωση. Η αντίπαλός της είναι παντελώς αδιάφορη, αφού έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, αναμένεται να παρουσιαστεί «άδεια» μετά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε τις τελευταίες αγωνιστικές για να σώσει την παρτίδα. Η Σάο Πάουλο καλείται να κλείσει τη σεζόν μπροστά στους οπαδούς της με ένα θετικό αποτέλεσμα.

352   ΡΟΣΑΡΙΟ – ΡΑΣΙΝΓΚ  2       1,75 (Bet365)

Προτελευταία αγωνιστική στην Αργεντινή, η Ράσινγκ με νίκη… αγκαλιάζει τον τίτλο (προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα, είναι δύο πόντους μπροστά από τη Ρίβερ και τη Λανούς). Αδιάφορη η γηπεδούχος, φουλ απογοητευμένη, καθώς έχασε το Κύπελλο μεσοβδόμαδα από την Ουρακάν στα πέναλτι και παράλληλα, το εισιτήριο που οδηγούσε στο Λιμπερταδόρες, είναι και σε κακή κατάσταση με 1-2-6 στα τελευταία εννέα παιχνίδια. Η Ράσινγκ προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της Ρίβερ (1-0) την προηγούμενη αγωνιστική, τρέχει ένα σερί 8-1-0 στα τελευταία  εννέα, έχει τις περισσότερες νίκες εκτός έδρας (6-1-2), δέχεται γκολ μόνο με… αίτηση (δεύτερη καλύτερη άμυνα με 16 τέρματα παθητικό, έχει φάει μόλις ένα στα τελευταία επτά παιχνίδια).

 

Σχετικά άρθρα