Για το 5 στα 5 στην Πάτρα

Μετά από 28 ημέρες και τη νίκη με 2-1 επί του Αχαρναϊκού, η ΑΕΚ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση για το ματς με την Παναχαϊκή στην Πάτρα (18:00 ΟΤΕ Sport 4HD).

H Ένωση θέλει να γράψει το 5 στα 5 ωστόσο ο Τραϊανός Δέλλας προβληματίζεται από αυτή την αποχή. Θυμίζουμε ότι ο δικέφαλος έχει ένα φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο νίκησε με σκορ 3-2 στο ΟΑΚΑ. 

Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Μάνταλου που πάντως ταξίδεψε στην Πάτρα με την υπόλοιπη αποσοτλή και η συμμετοχή του θα κριθεί λίγο πριν από τη σέντρα. Ο μέσος της ΑΕΚ έβγαλε μεγάλο μέρος της τελευταίας προπόνησης αλλά ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος. Απών θα είναι και ο κόσμος της Ένωσης, τουλάχιστον οργανωμένα, αφού έχουν γίνει συστάσεις από τη διοίκηση να μην παρεβρεθούν στο Παμπελοποννησιακό. 

Την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ανέστης, έχοντας – από δεξιά προς αριστερά – τους Μπακάκη, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο και Πεταυράκη. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν ο Κορδέρο και ο Ανάκογλου, με τον Πλατέλλα και τον Μπαρόσα στα πλάγια. Αν αγωνιστεί ο Μάνταλος θα είναι εκείνος πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αραβίδη. Διαφορετικά στη θέση του διεθνούς μεσοεπιθετικού θα παίξει ο Ντακόλ.

Οι “εκλεκτοί” του Σπανού…

Η Παναχαϊκή ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα και απρόοπτα την προετοιμασία της εν όψει του αυριανού ντέρμπι με την ΑΕΚ (30/11-18.00 OTE ΤV), με τον Δημήτρη Σπανό αμέσως μετά να ανακοινώνει την 20άδα του αγώνα.

H αποστολή της Παναχαϊκής: Μπαλασάκης, Παπαδόπουλος, Μαρουκάκης, Χοτζάλι, Πλέγας, Σκερλετίδης, Ζλατκόφσκι, Στεργίδης, Ντα Κόστα, Μαζιώτης, Μπαλού, Κάργας, Τσώνης, Άλμπι, Χαρτσιάς, Χούσα, Αναστασόπουλος, Γκαντιάγκα, Πατηνιώτης, Ασίγκμπα.

Σχετικά άρθρα