Αναστασιάδης: «Αν χάναμε θα με σκίζατε…»

Χειμαρρώδης ο Αγγελος Αναστασιάδης στην συνέντευξη Τύπου μίλησε για την δύσκολη νίκη που ήρθε επί του Πανθρακικού, αλλά και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί.

Αναλυτικά ο Αγγελος είπε:

«Μας δοκιμάζει η Παναγιά τις αντοχές μας και τους το είπα πριν από το παιχνίδι και δυστυχώς επαληθεύτηκε. Όταν το τέλος είναι καλό, όλα ξεχνιούνται».

Προηγήθηκε ο Πανθρακικός και στην συνέχεια ανατράπηκαν τα δεδομένα Τι έφταιξε;

«Γιατί έβαλαν δύο γκολ βρω παλικάρι μου. Εμείς φταίμε για όλα, με πρώτο εμένα. Όταν χάνει η ομάδα φταίω εγώ, όταν κερδίζει, κερδίζουν οι ποδοσφαιριστές».

Γιατί ήταν δύσκολο αυτό το ματς;

«Ορισμένοι δεν μπορούσαν να παίξουν και αν τους έβαζα θα χάναμε το παιχνίδι και θα χάναμε και τους παίκτες. Αν χάναμε το παιχνίδι θα με σκίζατε, θα με κάνατε κομμάτια. Αν κοιτάξεις τον εαυτό σου και δεν κοιτάξεις την ομάδα, την πατάς».

Η ομάδα έχει θετικά μέσα από τα αρνητικά στοιχεία που είδατε;

«Υπάρχουν θετικά από τη νίκη και από τα αρνητικά βγαίνουν θετικά. Κάποιος σου λέει πως οι δυνατότητές μου είναι σε ορισμένοι σημείο. Όπως ξέρετε εγώ κάνω πρωταθλητισμό σε αυτή την ομάδα».

Είστε ευχαριστημένος για κάποιον;

«Όχι αν πω για κάποιους ότι είμαι ευχαριστημένος θα με ρωτήσετε για τους υπόλοιπους. Ότι κάνω με την γυναίκα μου στο σπίτι τα γνωρίζει η γυναίκα μου και όχι κάποιος άλλος».

Γιατί δεν μπήκαν στην αρχή οι Σκόνδρας και Περέιρα;

«Έπρεπε και άλλοι να μπουν. Είχαμε τον Κάτσε, τον Τζανδάρη και μιλάμε για παιδιά που δεν έχουν εμπειρία για αυτά τα πράγματα. Από το Μινσκ έγινε η προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι. Για εμένα ο Σαλπιγγίδης ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου, θα τους κρίνω στα αποδυτήρια και όχι μπροστά σε εσάς. Δεν γλυτώνει κανείς από την κριτική, χωρίς να ξεχωρίσουμε παιδάκι και μεγάλο».

Τώρα έχετε τον Ολυμπιακό, υπάρχουν κάποιοι παίκτες που υπολογίζετε;

«Αυτό που είπα για σήμερα δεν ισχύει για την Τετάρτη, μπορεί να είμαστε οριακά αλλά είμαστε καλά. Αυτά αποφασίζονται στο τελευταίο δευτερόλεπτο, στα αποδυτήρια».

Είναι καλά στα στόπερ ο ΠΑΟΚ;

«Γιατί θα έρθουν…όργια στις μεταγραφές; Εκτός από την απώλεια του Κατσικά, υπάρχει και το πρόβλημα με τον Τζαβέλα που ένιωσε βαρύ το πόδι του και δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος να παίξει την Τετάρτη. Έχουμε 72 ώρες μέχρι το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν θα έχουμε δικαιολογία. Εμείς όλες τις ομάδες που αντιμετωπίζουμε λέμε πως αυτή είναι καλύτερη σε σύγκριση με την επόμενη ομάδα. Δεν πετάμε στα σύννεφα. Όσες φορές πετάξαμε φάγαμε κατραπακιές. Το χειρότερο είναι πως δεν έχουμε δεχθεί στο πρωτάθλημα γκολ εκτός έδρας, έχουμε δεχθεί γκολ εντός και έχουμε χάσει βαθμούς εδώ. Πόσο πρέπει να δουλέψουμε για να διορθώσουμε την κατάσταση. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από εμάς, παίζει στην έδρα του, είναι ένα παιχνίδι του πρώτου και του δευτέρου, εμείς θα πάμε να παίξουμε και ότι πει η Παναγιά. Έτσι θα το δούμε».

Η διακοπή έλυσε προβλήματα ή όχι;

«Θα φανεί την επομένη του αγώνα, σε ποια κατάσταση βρίσκονται ορισμένοι παίκτες, όπως ο Τζαβέλας, αν θα μπορεί να λειτουργήσει μαζί».

Ο ΠΑΟΚ πάει πρώτος στο Καραισκάκη, αν φύγει πρώτος δίνει άλλο αέρα στο πρωτάθλημα;

«Εγώ τα έχω αφήσει όλα στην Παναγία, σίγουρα θα μου δώσει πολλά περισσότερα από ότι περιμένουν όλοι. Θα μας δώσει πολλά περισσότερα από ότι αξίζουμε. Ο κόσμος ζητά παραπάνω κι εμείς ζητάμε παραπάνω. Έτσι θέλει η Παναγιά. Με τους διπλανούς μας μπορούμε να τα βάλουμε, με την Παναγιά όχι. Εμείς έχουμε να κοιμηθούμε κανένα πεντάμηνο και δεν ξέρω τι θα κάνουμε μέχρι τον Μάιο. Εγώ είμαι ευχαριστημένος και από την απόδοση της ομάδας, ψυχολογικά και φυσικά από την νίκη, γιατί αν χάναμε τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά μετά την Παναγία».

Σχετικά άρθρα