Ψητά λαχανικά με ντρέσιγκ φρέσκων μυρωδικών

<p>Υλικα</p>
<p>κολοκυθάκια</p>
<p>μεγάλη μελιτζάνα</p>
<p>πράσινες πιπεριές</p>
<p>φρέσκα ανάμεικρα μυρωδικά (βασιλικός, δυόσμος, δεντρολίβανο)</p>
<p>ψιλοκομμένο μαϊντανό</p>
<p>αντικολλητική λαδόκολλα</p>
<p> </p>
<p>Προτεινόμενη σως</p>
<p>1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο</p>
<p>ξύδι</p>
<p>αλάτι (σύμφωνα με τις οδηγίες γιατρού)</p>
<p>νερό (όσο θέλετε)</p>
<p> </p>
<p>Εκτέλεση</p>
<p>Αφαιρείτε τα κοτσανάκια και τους σπόρους από τις πιπεριές και τις κόβετε κατά μήκος σε 4 κομμάτια. Καθαρίζετε τα κολοκυθάκια και την μελιτζάνα και τα κόβετε κατά μήκος σε λεπτές φέτες. Στρώνετε με αντικολλητική λαδόκολλα ένα ρηχό ταψί και βάζετε τα λαχανικά με την σειρά. Αλατίζετε τα λαχανικά και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 15 λεπτά περίπου. Ψιλοκόβετε τα φρέσκα μυρωδικά και τα ανακατεύετε με τον μαϊντανό, το ελαιόλαδο και το ξύδι. 'Όταν ψηθούν τα λαχανικά, τα περιχύνετε με αυτό το μείγμα. Βάζετε με τη σειρά μία φέτα μελιτζάνας, μια φέτα πιπεριάς, και μια φέτα κολοκυθιού, τα τυλίγετε σε ρολό και τα σερβίτερετε.</p>

Σχετικά άρθρα