Σωτήρης Πουλής thumbnail

Σωτήρης Πουλής

Ο Σωτήρης Πουλής γεννήθηκε στο Ναύπλιο.


Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό Πτυχίου Λίαν Καλώς.


Πήρε ειδικότητα Παιδιατρικής στην Α’ Παιδιατρική Κλινική Νοσοκομείου Παίδων "Αγία Σοφία" το 1995 και ήταν συνεργάτης της κλινικής για όσο του επέτρεψαν οι επαγγελματικές του δραστηριότητες.


Έχει κάνει πολλές δημοσιεύσεις σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και ξένα συνέδρια παιδιατρικού και γενικότερου ιατρικού ενδιαφέροντος.Παρακολoύθησε δύο σεμινάρια κοινωνικής παιδιατρικής υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Υγείας Παιδιού.


Δραστηριοποιείται στην Νέα Σμύρνη ως ιδιώτης παιδίατρος,με κοινωνική δράση,και 25ετή εμπειρία στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.


Είναι επιστημονικός συνεργάτης της Ευρωκλινικής Παίδων.


Είναι μέλος της Ακαδημίας Επιστημών της Ν. Υόρκης,της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρίας,της Ελληνικής Εταιρίας Εφηβικής Ιατρικής και της Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής Δερματολογίας.


Εκπονεί διδακτορική διατριβή με θεματολογία παιδιατρικής αιματολογίας-ανοσολογίας.


Κατέχει άριστα την Αγγλική , την Γαλλική και την Ιταλική γλώσσα.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X