Έτοιμος ο Πλατανιάς για Πανθρακικό και Βέροια

Είκοσι τέσσερις ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στην αποστολή του Πλατανιά για τον εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης (15.00) με τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της, μετατεθείσας, 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League καθώς και για τον, επίσης εκτός έδρας, αγώνα με τη Βέροια, το Σάββατο στις 6 Δεκεμβρίου, (15.00), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.
Ειδικότερα, μετά τη σημερινή απογευματινή προπόνηση στο Μάλεμε, ο Γιάννης Χριστόπουλος επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές:
Αγκιλέρα, Αποστολόπουλο, Γιακουμάκη, Γκσπούρνινγκ, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ζουμπουλάκη, Ιτούα, Κοκκαλά, Κουλιμπαλί, Μαχαμάτ, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Μπεριάν, Ναζλίδη, Ντεντάκη, Ολιμπά, Τέτε, Τζίλβαν, Τόρες, Τσοντάκη, Τσουράκη, Φιγκέιρα.
Η αποστολή του Πλατανιά θα αναχωρήσει αύριο, Τρίτη, το πρωί, αεροπορικώς για την Αθήνα και εν συνεχεία, και πάλι αεροπορικώς, για την Αλεξανδρούπολη. Αμέσως μετά, θα μεταβεί οδικώς στην Κομοτηνή, όπου και θα διανυκτερεύσει το βράδυ της Τρίτης.
Μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό, η αποστολή του Πλατανιά θα διανυκτερεύσει την Τετάρτη 3/12 και την Πέμπτη 4/12 στην Κομοτηνή, ενώ την Παρασκευή 5/12 θα αναχωρήσει οδικώς για τη Βέροια, όπου το Σάββατο 6/12 θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.
Στα Χανιά, η αποστολή του Πλατανιά θα φτάσει την ερχόμενη Κυριακή, αεροπορικώς από Θεσσαλονίκη.

Σχετικά άρθρα