Χωρίς Κλαρκ και Χριστοφιδέλη ο Ολυμπιακός

Ξεκίνησε σήμερα (01/12) η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (03/12) με την Φριντρισχάφεν (21:00, ΟΤΕ Sport 6), για την 3η αγωνιστική του CEV Volleyball Champions League.
 

Mετά την 6η νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα της Α1 το Σάββατο επί της ΜΕΝΤ, η προσοχή των “ερυθρόλευκων” είναι στραμμένη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη γερμανική ομάδα.
 
Ύστερα από το ρεπό που είχαν την Κυριακή, οι νταμπλούχοι επέστρεψαν τη Δευτέρα στις προπονήσεις. Εκτός του κανονικού προγράμματος προπόνησης έμεινε ο Carson Clark ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι με τη ΜΕΝΤ, εξαιτίας του τραυματισμού που αποκόμισε στα πλευρά, από το ματς της 5ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία.
 
Ο Αμερικάνος διαγώνιος του Ολυμπιακού δεν θα ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή, η οποία αναχωρεί στις 8:30 το πρωί της Τρίτης (02/12) με τελικό προορισμό το Φριντρισχάφεν και ενδιάμεση στάση τη Φρανκφούρτη. Εκτός θα μείνει και ο Κώστας Χριστοφιδέλης και τις θέσεις των δυο τραυματιών, στην αποστολή θα πάρουν οι Νίκος Σμαραγδής και Χρήστος Βολουδάκης.
 
Η προετοιμασία των Πειραιωτών θα συνεχιστεί επί Γερμανικού εδάφους την Τρίτη (02/12) (19:00-20:30) και θα ολοκληρωθεί με πρωινή προπόνηση (11:00-12:00), την Τετάρτη (03/12), ανήμερα του αγώνα.

Σχετικά άρθρα