Αρχική / More / Αθλητικά / Δύο εισαγγελείς και διμοιρίες των ΜΑΤ
Δύο εισαγγελείς και διμοιρίες των ΜΑΤ thumbnail

Δύο εισαγγελείς και διμοιρίες των ΜΑΤ

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι του σταδίου Καραισκάκη . Η τελική σύσκεψη στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι των δύο ομάδων, της Λίγκας και άλλων αρχών θα γίνει το πρωί της Τετάρτης, όπως συνηθίζεται πριν απο την διεξαγωγή μιας σημαντικής αναμέτρησης. Πάντως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγκαιρα είχε ζητήσει να ληφθούν συγκεκριμένα μέτρα για την προστασία της ομάδας για κάθε ενδεχόμενο.

Ειναι μια τακτική που ακολουθείται απο κάθε ομάδα πριν απο ντέρμπι. Ειδικά πριν απο ντέρμπι. Πιο συγκεκριμένα οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έχουν ζητήσει να υπάρχουν δύο εισαγγελείς στο γήπεδο Καραισκάκη, οι οποίοι και θα έχουν προσωπική εικόνα, εάν και εφόσον συμβεί κάτι το αρνητικό προκειμένου να το καταγράψουν. Παράλληλα σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπάρχει, πίσω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ θα υπάρχει διμοιρία των ΜΑΤ, ενώ άλλη μία διμοιρία των ΜΑΤ θα βρίσκεται στα αποδυτήρια προληπτικά.

Ακόμη στον ΠΑΟΚ θα δοθεί μια σουίτα για την εξυπηρέτηση  των εκπροσώπων του. Σύμφωνα με τις ίδιες «πηγές» στο Καραισκάκη δεν θα βρεθεί ο Ιβάν Σαββίδης παρά τα όσα διαφορετικά είχαν γραφεί προ ημερών. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X