Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη Σελήνη στο Κριό σήμερα;
Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη Σελήνη στο Κριό σήμερα;  thumbnail

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη Σελήνη στο Κριό σήμερα;

Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού ζωντανεύει την σημερινή ημέρα. Δημιουργεί την διάθεση για μεγαλύτερη δράση και φέρνει μια ευχάριστη κινητικότητα και ζωντάνια στην ατμόσφαιρα, που ξυπνούν τα αίματα και τις διαθέσεις! Υπάρχει η τάση να τα προλάβουμε όλα και αυτό κινητοποιεί άμεσες αντιδράσεις απέναντι στις καταστάσεις που δημιουργούνται τώρα. Ωστόσο, πολύ συχνά οι συμπεριφορές κατευθύνονται από τον εγωισμό και ίσως αυτό φορτίζει λίγο περισσότερο την ατμόσφαιρα!

 

Παρόλα αυτά, υπάρχει ένα διάχυτο κλίμα ενθουσιασμού, που μεταφέρεται και στις διαθέσεις, μια και οι όψεις που σχηματίζει η Σελήνη σήμερα, θα διαμορφώσουν ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα!

Σελήνη σε τρίγωνο με Αφροδίτη


Στη 1:14 το μεσημέρι, το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη έρχεται να λειτουργήσει άκρως ενισχυτικά, δημιουργώντας αρμονία στην επικοινωνία, στις σχέσεις, στην ατμόσφαιρα. Προάγει εκείνα τα όμορφα συναισθήματα, που βοηθούν στην εναρμόνιση του κλίματος, των συμπεριφορών και επιτρέπουν την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών!

 

Έτσι, τις ώρες αυτές ευνοούνται πάρα πολύ οι συζητήσεις. Οι διαπραγματεύσεις τώρα μπορούν να δώσουν πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα ή εξελίξεις. Αλλά και η ερωτική ζωή φαίνεται να κινείται σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, επιτρέποντας ένα όμορφο παρέδωσε ανάμεσα στα πρόσωπα…

Σελήνη σε τρίγωνο με Δία


Αλλά και λίγο αργότερα, στις 6:16 το απόγευμα, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία ενισχύει την αισιοδοξία και συνεχίζει να προάγει τις σχέσεις, την επικοινωνία και την κοινωνική ζωή γενικότερα! Δημιουργεί τη διάθεση να βγούμε περισσότερο έξω, να διασκεδάσουμε, να ευχαριστήσουμε το συναίσθημά μας, να τροφοδοτήσουμε την ψυχολογία μας, να δούμε πρόσωπα που αγαπάμε… Και βεβαίως, συνεχίζει να ενισχύει την ερωτική ζωή, που φαίνεται πως τόσο σήμερα, όσο και στις επόμενες ημέρες, έχει μια τάση απογείωσης!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Κριό


ΚριοίΛέοντες και Τοξότες, τόσο η σημερινή ημέρα όσο και η αυριανή, ενισχύουν παρά πολύ την τάση σας να μεταδίδετε την καλή σας διάθεση στους γύρω σας και στο περιβάλλον που κινείστε. Παράλληλα, σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε πολύ καλύτερα με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν κι ενδεχομένως να καταφέρετε κάτι σημαντικό, μέσα από συζητήσεις, ανταλλαγές και επικοινωνία. Ταυτόχρονα, ενισχύεται και η ερωτική σας ζωή, που βρίσκεται σε μια άκρως ανανεωτική φάση και όχι μόνο σας τροφοδοτεί με θετικά συναισθήματα, αλλά σας επιφυλάσσει και πολλές εκπλήξεις στο επόμενο διάστημα! 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.myastro.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X