Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Οι αριθμολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από το Μάνο Μηκίδη
Οι αριθμολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από το Μάνο Μηκίδη  thumbnail

Οι αριθμολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου από το Μάνο Μηκίδη

Προσθέστε διαδοχικά όλα τα ψηφία της ημερομηνίας και του έτους γέννησής σας , καταλήγοντας σε έναν μονοψήφιο αριθμό.

Ο αριθμός αυτός ονομάζεται αριθμός πεπρωμένου κι αποτελεί για σας τον ‘’δρόμο ζωής’’.

Για παράδειγμα:
Έστω ότι κάποιος/α  έχει γεννηθεί στις 29/4/1984
Αθροίζοντας έχω : 2+9+4+1+9+8+4=37 δλδ 3+7=10 δλδ 1+0=1

Το 1 είναι, για το παράδειγμα μας, ο αριθμός πεπρωμένου ή αλλιώς ‘’ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 1 ’’

Εφαρμόστε το ίδιο για την δική σας ημερομηνία γέννησης(βρισκοντας τον αριθμο πεπρωμενου σας) και σας δίνουμε παρακάτω τις προβλέψεις του ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ για κάθε πεπρωμένο. Αν λοιπόν έχετε :

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 1

Ο μήνας που ξεκινά σας "ζητά" να απαλλαγείτε από εξαρτήσεις, εμμονές με άτομα ή καταστάσεις του παρελθόντος. Αντί να σπαταλάτε ενέργεια σε πάθη και πειρασμούς, "μεταμορφώστε" αυτή την έντονη ζωτικότητα σε κάτι δημιουργικό και αισιόδοξο, κάτι που σας απελευθερώνει πραγματικά. Προστατέψτε την σχέση σας από γκρίνιες , ζήλιες ,λόγια τρίτων. Αποφύγετε παράνομες σχέσεις ή ευκαιριακές γνωριμίες. Στα εργασιακά σας προσέξτε μην σας εξαπατήσουν. Μην χειραγωγείτε τους άλλους.


Οι αριθμοί σας: 1, 8, 15, 17, 26, 35


 


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 2


Αυτό τον μήνα ένα φωτεινό "αστέρι" οδηγεί τα βήματά σας και σας γεμίζει πίστη και ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά τελικά. Νέα ξεκινήματα προβλέπονται και για τους αδέσμευτους το πλησίασμα μιας αγάπης. Η λέξη κλειδί τώρα είναι: "παράδοση". Με λίγα λόγια δεν είναι δικιά σας δουλειά το να "τρέξετε" τα πράγματα. Απλά "επιτρέψτε" στις καταστάσεις να εξελιχθούν και το επιθυμητό αποτέλεσμα θα ΄ρθει. Αυτό είναι το βασικότερο και στα εργασιακά σας .Όσοι από σας ασχολείστε με καλλιτεχνικές –δημοσιογραφικές-συγγραφικές  ασχολίες έχετε ιδιαίτερη εύνοια .Οι μαθητές-φοιτητές αυτού του πεπρωμένου ας εντείνουν την μελέτη τους .


Οι αριθμοί σας: 1, 2, 11, 17, 20, 29


 


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 3


Έχετε μπει σε ένα μήνα αλλαγών. Φαίνεται ότι ένας κύκλος κάποιων καταστάσεων κλείνει και ένας καινούριος ανοίγει. Τα αποτελέσματα επιλογών που κάνατε στο παρελθόν  , τώρα θα φανούν έντονα στη ζωή σας. Αυτό αφορά τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα ερωτικά σας θέματα. Αν είχατε επενδύσει σωστά τώρα θα δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Οργανώστε την καθημερινότητα σας -βάλτε πρόγραμμα ώστε να μην πελαγοδρομείτε. Να θυμάστε ότι η μετριοπάθεια  και η εγκράτεια είναι ο καταλληλότερος τρόπος διαχείρισης των γεγονότων του μήνα.


Οι αριθμοί σας: 3, 5, 10, 14, 23, 32


 


 


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 4


Αυτό που θα δώσει λύσεις στα ζητήματα σας αυτόν τον μήνα είναι περισσότερο το ένστικτο, η διαίσθηση και λιγότερο η λογική. Τώρα δεν είναι ώρα να δράσετε αλλά να περιμένετε και να δεχτείτε τα γεγονότα ως έχουν. Είτε το θέμα είναι ερωτικό είτε επαγγελματικό, δώστε χρόνο γιατί οι ψυχικές διακυμάνσεις (πότε κρύο, πότε ζέστη) δεν σας επιτρέπουν να σκεφτείτε με διαύγεια. Όσοι από σας αναζητούν μια νέα αρχή – γνώση – μάθηση ας μην ξεχνούν ότι: "όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, ο δάσκαλος θα παρουσιαστεί".


Οι αριθμοί σας: 2, 4, 7, 16, 25, 34


 


 


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 5


Ένας μήνας κατάλληλος για να… ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας!!! Ένα ταξίδι θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτό το διάστημα, είτε πρόκειται για επαγγελματικούς λόγους  , είτε καθαρά για αναψυχή. Η τύχη "παίζει" υπέρ σας αυτόν τον μήνα. Αυτό που χρειάζεται να δείξετε τώρα , είναι τόλμη και αποφασιστικότητα. Παίρνετε ένα ρόλο "ηγετικό" και μπορείτε θαυμάσια να εμπνεύσετε τους γύρω σας, οικογένεια – φίλους – συναδέλφους και να τους οδηγήσετε σε εξέλιξη – πρόοδο. Οι αδέσμευτοι ας έχουν τα μάτια ανοιχτά. Νέο ερωτικό πρόσωπο εμφανίζεται στο προσκήνιο.


Οι αριθμοί σας: 1, 4, 5, 7, 13, 22


 


 


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 6


Καλείστε άμεσα να ξεκαθαρίσετε το "τοπίο" στη ζωή σας, αφήνοντας οριστικά πίσω το παλιό ,  καθώς το νέο είναι στην… πόρτα σας!!! Τρόπος σκέψης – συμπεριφοράς, φιλίες, δουλειά, κατοικία, σχέση, ότι από αυτά έχει κλείσει τον κύκλο του, πρέπει να … "αναβαθμιστεί". Ειδικά οι κυρίες αυτού του πεπρωμένου πρέπει να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, να λάβουν δηλαδή σοβαρές αποφάσεις. Οι κύριοι ας συμβουλευτούν τις γυναίκες που τους περιβάλλουν. Αποφύγετε τις "κρυφές" ερωτικές σχέσεις. Διαθέστε χρόνο στον εαυτό σας ,ακουστέ τι έχει να σας πει αλλά μην απομονώνεστε.


Οι αριθμοί σας: 1, 3, 6, 10, 19, 28


 


 


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 7


Αυτόν τον μήνα θα κληθείτε να αναγνωρίσετε τις πολλές ευκαιρίες – δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά σας. "Υιοθετήστε" μια στάση ζωής που "εκπέμπει" αφθονία , αν θέλετε να έλξετε κάτι ανάλογο στη ζωή σας. Αυτό το διάστημα κάτι τελειώνει για σας, οπότε δώστε χώρο και χρόνο στο να "αποχαιρετήσετε" έστω και με θλίψη, το απερχόμενο προς χάριν του νέου. Οδηγείστε σε νέα μονοπάτια που σας περιμένουν αγάπη – υγεία – ισορροπία. Πιστέψτε ότι αξίζετε τα δώρα αυτά, κάντε υπομονή, αξιολογήστε τις καταστάσεις και αναδιοργανώστε την καθημερινότητά σας.


Οι αριθμοί σας: 1, 3, 4, 7, 12, 13


 


 


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 8


Αυτόν τον μήνα αναζητήστε το μέτρο, διαχειριστείτε τις υποθέσεις σας με εγκράτεια και σωφροσύνη. Νέα δεδομένα σας απελευθερώνουν. Αποστασιοποιηθείτε από τα πράγματα, αν αυτό είναι αναγκαίο, έτσι ώστε να δείτε ξεκάθαρα τι είναι αυτό που δυσλειτουργεί, με συνέπεια να είστε σε θέση να εξυγιάνετε ότι χρειάζεται. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και μην ξεχνάτε "κάθε εμπόδιο για καλό". Φαίνεται ότι ένας "καρμικός" κύκλος κλείνει για σας. Ξεκαθαρίστε "χρέη" ή "συμβόλαιο" του παρελθόντος και δείξτε εμπιστοσύνη στα σχέδια που έχει για σας το σύμπαν.


Οι αριθμοί σας:  1, 5, 8, 14, 23, 32


 


 


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ 9


Ακόμα κι αν επικρατεί αβεβαιότητα και ασάφεια στην ζωή σας, σε αυτή τη φάση, εσείς εμπιστευθείτε την ροή, τον συμπαντικό νου. Οι κατάλληλοι άνθρωποι την κατάλληλη στιγμή θα εμφανιστούν για να σας βοηθήσουν. Ο "από μηχανής θεός" θα δώσει λύσεις και θα ανοίξει δρόμους. Αναμένεται λοιπόν ένα νέο ξεκίνημα, αρκεί να είστε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας. Ο νόμος της συγχρονικότητας θα "κινητοποιήσει" όλες εκείνες τις συμπτώσεις που θα ευνοήσουν τα σχέδιά σας. Το μυστικό είναι να μην αναρωτιέστε το "πως" θα γίνει η εκκίνηση αλλά να πιστέψετε ότι όλα θα πάνε καλά. Εκφράστε τα ταλέντα σας, ανοιχτείτε, επικοινωνήστε.


Οι αριθμοί σας: 2, 9, 11, 20, 29, 38


Μάνος Μηκίδης
Αριθμολόγος- ΜαθηματικόςComments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X