Αρχική / Υγεία / Παθολογία / Ευρωκλινική Αθηνών: Πρωτοποριακή επέμβαση αφαίρεσης ινομυώματος
Ευρωκλινική Αθηνών: Πρωτοποριακή επέμβαση αφαίρεσης ινομυώματος thumbnail

Ευρωκλινική Αθηνών: Πρωτοποριακή επέμβαση αφαίρεσης ινομυώματος

Ευρωκλινική Αθηνών: Πρωτοποριακή επέμβαση αφαίρεσης ινομυώματος


 Η Ευρωκλινική Αθηνών ανακοινώνει την επιτυχημένη αφαίρεση ινομυώματος μεγέθους 17 (δεκαεπτά) εκατοστών με ρομποτικά υποβοηθούμενη λαπαροσκόπηση από την κυρία Βασιλική Χατζηραφαήλ, Διευθύντρια του Γυναικολογικού Tμήματος στη Ρομποτική και Λαπαροσκοπική Χειρουργική.


Η επέμβαση αυτή αποτελεί σημαντικό ιατρικό επίτευγμα που καθιστά την Ευρωκλινική σημείο αναφοράς για την αποτελεσματική αντιμετώπιση τόσο μεγάλων ινομυωμάτων με τη ρομποτική χειρουργική μέθοδο. Είναι αξιοσημείωτο ότι η μέχρι σήμερα διεθνής εμπειρία αφορά κατά βάση αφαίρεση ινομυωμάτων με μέγεθος μέχρι 12 (δώδεκα) εκατοστά.


Η ρομποτικά υποβοηθούμενη λαπαροσκόπηση είναι η πλέον σύγχρονη και ασφαλής μέθοδος χειρουργικής αντιμετώπισης ινομυωμάτων, γιατί απαιτεί μόνο μία ημέρα νοσηλείας, ελαχιστοποιεί το μετεγχειρητικό πόνο και δεν έχει το αντιαισθητικό αποτέλεσμα της μεγάλης χειρουργικής τομής που απαιτείται στην ανοικτή κλασική χειρουργική επέμβαση.


Σχετικά με τη Ρομποτική Χειρουργική της Ευρωκλινικής Αθηνών:


H Eυρωκλινική Αθηνών εφαρμόζει από το 2008 τη Ρομποτική Χειρουργική με το σύστημα Da Vinci-S στη Γυναικολογία, στην Ουρολογία και τη Γενική Χειρουργική με απόλυτη επιτυχία, παρέχοντας σημαντικά οφέλη για τον ασθενή όπως ενδεικτικά είναι η ελαχιστοποίηση των επιπλοκών και του μετεγχειρητικού πόνου, η μείωση του χρόνου νοσηλείας και η γρήγορη επάνοδος στις καθημερινές δραστηριότητες. Οι χειρουργοί διαθέτουν διαπίστευση και στις τρεις ειδικότητες που εφαρμόζεται η ρομποτική χειρουργική.


 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X