ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Προβοκάτσια εις βάρος μας»

Μολονότι η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης κατά τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του κυριακάτικου αγώνα με τον Παναθηναϊκό συμφώνησε να δώσει 1.500 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του Τριφυλλιού, αιφνιδιαστικά άλλαξε την απόφασή της διότι όπως ελέχθη «επανεξέτασε τη στάση της και αποφάσισε τη μη χορήγηση λόγω αναφοράς φιλάθλων στα social media πως οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα έρθουν στο γήπεδο με σκοπό την πρόκληση επεισοδίων». Οι Πράσινοι που ενημερώθηκαν σχετικά από την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας κάνουν λόγο για ξεκάθαρη προσπάθεια προβοκάτσιας και καλούν τους οπαδούς της ομάδας να μην βρεθούν στο γήπεδο. Μάλιστα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τονίζει πως θεωρεί άμεσα υπεύθυνους και ηθικούς αυτουργούς για οτιδήποτε συμβεί στο γήπεδο τους διοικούντες την ομάδα της Τρίπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει τα εξής:

«Μια ημέρα μετά τη σύσκεψη και την απόφαση ΟΛΩΝ των εμπλεκομένων για την παραλαβή 1.500 εισιτηρίων στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώθηκε σήμερα από την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας ότι ‘‘η γηπεδούχος ομάδα επανεξέτασε τη στάση της και αποφάσισε τη μη χορήγηση εισιτηρίων στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, λόγω αναφοράς φιλάθλων στα social media, πως οι φίλαθλοι θα έρθουν με σκοπό την πρόκληση επεισοδίων, κλπ’’!

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θεωρεί άμεσα υπεύθυνους και ηθικούς αυτουργούς για οτιδήποτε συμβεί την Κυριακή τους διοικούντες την ομάδα της Τρίπολης. Παράλληλα, καλούμε τους οπαδούς μας να μην πάνε στο γήπεδο διότι είναι ξεκάθαρη η προσπάθεια προβοκάτσιας εις βάρος του συλλόγου μας.

Με πρόεδρο της Λίγκας έναν άνθρωπο στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δωροδοκίες, δωροληψίες, αλλοίωση αποτελεσμάτων και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο».

Από το Τριφύλλι αναφέρουν πως ενημερώθηκαν από άνθρωπο του Αστέρα ότι «ο Καϋμενάκης δεν θέλει να δοθούν εισιτήρια εξαιτίας του επεισοδίου στη Σούπερ Λίγκα μεταξύ Αλαφούζου και Μπάκου». Οι Πράσινοι επικοινώνησαν άμεσα με τη Λίγκα κι αφού τόνισαν πως «για ό,τι συμβεί είστε και εσείς υπεύθυνοι» και πως «με τέτοιες αποφάσεις απαξιώνεται το προϊόν», η απάντηση που δόθηκε από τη διοργανώτρια αρχή είναι ότι «ο Αστέρας είναι ανένδοτος, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».

Μάλιστα κύκλοι των Πρασίνων τονίζουν ότι «κανένα επεισόδιο στη Λίγκα δεν επηρέασε κανέναν Καϋμενάκη» διότι «ο ίδιος άνθρωπος πέρυσι στο ματς με τον Ολυμπιακό δέχθηκε επίθεση μέσα στα αποδυτήρια του γηπέδου του αλλά εφέτος έδωσε κανονικά εισιτήρια στους οπαδούς των Ερυθρόλευκων», ενώ ανέφεραν πως η κίνηση του Αστέρα θεωρείται ότι γίνεται «εκ του πονηρού προκειμένου να δυναμιτίσει το κλίμα» διότι θα μπορούσε εξαρχής η αρκαδική ΠΑΕ να αρνηθεί από την πρώτη ημέρα να δώσει εισιτήρια.

Σχετικά άρθρα