Έδεσε… Σίλεσεν ο Άγιαξ

Τον Γιάσπερ Σίλεσεν… έδεσε ο Άγιαξ στην εστία του, καθώς ο διεθνής πορτιέρο επέκτεινε τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Ολλανδίας για άλλα τέσσερα χρόνια και έτσι το νέο συμβόλαιο λήγει το 2018! Ο «Αίαντας» ανακοίνωσε την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρά
Ο 25άχρονος πορτιέρο δεν έκρυψε πως νιώθει πλέον πιο… σίγουρος στην ομάδα του. «Είναι ένα συμβόλαιο που δείχνει εμπιστοσύνη», δήλωσε ο Γιάσπερ Σίλεσεν στην επίσημη ιστοσελίδα του Άγιαξ και πρόσθεσε: «Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Άγιαξ είναι κάτι ξεχωριστό, ειδικά για μένα που δεν προέρχομαι από την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που 3,5 χρόνια μετά το πρώτο μου συμβόλαιο, υπέγραψα ένα καινούριο. Πριν 18 μήνες, ήταν όλα διαφορετικά. Αυτό δείχνει πόσο γρήγορα αλλάζουν οι καταστάσεις. Σίγουρα, έγιναν πολλά την περσινή χρονιά».

Να αναφέρουμε πως ο ο διεθνής τερματοφύλακας μεταγράφηκε στην ομάδα του Άμστερνταμ το 2011 από τη Ναϊμέγκεν, αλλά καθιερώθηκε ως βασικός μετά από δύο χρόνια. Έτσι, κατάφερε να κερδίσει θέση στην εθνική ομάδα και να είναι βασικός με την Ολλανδία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, στη Βραζιλία. Με τον Άγιαξ έκανε το ντεμπούτο του στις 21 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους σε ένα ματς Κυπέλλου κόντρα στη Νόρντβαϊκ.

Σχετικά άρθρα