Σαλπιγγίδης: «Όλα είναι ανοιχτά»

Την πίστη του ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το “Γεώργιος Καραϊσκάκης” στο αυριανό (3/12, 19:30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης .

Οι δηλώσεις του στη NOVA:

Για το παιχνίδι της Τετάρτης: «Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο και για τις δύο ομάδες . Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα λόγω της έδρας, αλλά σε τέτοιου είδος παιχνίδια όλα είναι ανοιχτά. Ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε ότι καλύτερο από αυτό τον αγώνα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ελπίζω να κυλήσουν όλα καλά για την ομάδα μας».

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα, όπως και κάθε χρόνο. Περιμένει με μεγάλη προσμονή αυτό το ματς γιατί είναι πίσω από εμάς και θέλει να μας περάσει στη βαθμολογία».

Για το πως θα αντιμετωπίσει η ομάδα την αναμέτρηση: «Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να είμαστε εμείς αυτοί που θα φύγουν χαρούμενοι από τον αγωνιστικό χώρο».

Σχετικά άρθρα