Έδρα, ποιότητα, νίκη!

Η επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας είναι ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού στο σημερινό (19.30, ΝOVA, REAL FΜ, live pamesports.gr) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, Με γενικό σύνθημα «να παίξουμε καλή μπάλα και να απαντήσουμε με γκολ σε όσα έγιναν πέρσι στην Τούμπα», οι ερυθρόλευκοι θα μπουν το βράδυ στο τερέν του «Γ. Καραϊσκάκης» για να συνεχίσουν το φετινό σερί νικών τους σε Ελλάδα και Ευρώπη στην πανίσχυρη έδρα τους. 
 
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε νίκη και κορυφή στη συνάντησή του με την ομάδα και επανέλαβε ότι ο Ολυμπιακός έχει την προσοχή του στραμμένη μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι και όχι σε οτιδήποτε άλλο κάνουν οι αντίπαλοί του, ενώ ο Μίτσελ δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να δώσει απαντήσεις με καλό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες δεν έχουν ξεχάσει όσα πέρασαν στην Τούμπα, αλλά όπως είπαν οι Τσόρι και Φουστέρ θα έχουν στη σκέψη τους μόνο τη νίκη. Σε όσους ήρθαν φέτος στην ομάδα δόθηκε από τους Ρομπέρτο, Μανιάτη η ξεχωριστή σημασία αυτής της αναμέτρησης. 
 
Ο Μίτσελ αναμένεται να εμπιστευτεί έμπειρους και βασικούς στο σημερινό ντέρμπι. Ο Ρομπέρτο στην εστία, οι Ελαμπντελαουί, Μασουακού, Μποτία και Αμπιντάλ στην άμυνα, οι Μιλιβόγεβιτς, Μανιάτης στο κέντρο, οι Φουστέρ και Αφελάι στα άκρα και ο Τσόρι με τον Μήτρογλου πιο μπροστά, είναι οι επικρατέστεροι για την ενδεκάδα. Με Μπενίτες και Αυλωνίτη να καραδοκούν ενώ στην αποστολή είναι και οι Μπουχαλάκης, Κασάμι, Φορτούνης, Ντοσεβί, Μέγιερι .  Το πλάνο για το ματς είναι πίεση και επίθεση από την αρχή, με στόχο το γρήγορο γκολ. 
 
Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο με τα λίγα εισιτήρια που έχουν απομείνει να διατίθενται από το πρωί στα εκδοτήρια. Από την ομάδα έχει ζητηθεί σε κάθε τόνο από τον κόσμο να βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις του για τη νίκη, αλλά να αποφύγει οτιδήποτε μπορεί να βλάψει το σύλλογο. 
 
Ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη έχει να ηττηθεί από τον ΠΑΟΚ 4,5 χρόνια, ενώ στα τελευταία 4 ματς έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Συνολικά με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό υπάρχουν 49 νίκες των ερυθρόλευκων, 9 ισοπαλίες και 11 νίκες του ΠΑΟΚ. 

Σχετικά άρθρα