Αρχική / More / Αθλητικά / Ιταλοί επενδυτές για τον ΟΦΗ
Ιταλοί επενδυτές για τον ΟΦΗ thumbnail

Ιταλοί επενδυτές για τον ΟΦΗ

Σε νέα εποχή αναμένεται να μπει ο ΟΦΗ μιας και η είδηση ότι έρχονται Ιταλοί επενδυτές, μόνο χαρμόσυνο νέο μπορεί να είναι για να βγει η ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο!

Τους επιχειρηματίες εκπροσωπεί ο γνωστός Ιταλός δικηγόρος, Κλαούντιο Μινγκέτι, και το «προξενιό» έκανε ο τεχνικός του ΟΦΗ ,Τζενάρο Γκατούζο, που ενεργοποίησε φίλους του επιχειρηματίες, προκειμένου η ομάδα, την οποία στους λίγους μήνες αγάπησε με πάθος, να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

Μάλιστα οι υποψήφιοι επενδυτές θα ζητήσουν άμεσα οικονομικό έλεγχο και δείχνουν αποφασισμένοι, μέσα από ένα οργανόγραμμα το οποίο έχουν ήδη εκπονήσει, να αναλάβουν το άνοιγμα της ΠΑΕ, που όπως προφορικά έχουν πληροφορηθεί, αγγίζει τα 9 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με έγκυρη ενημέρωση, το ενδιαφέρον που έχει εκφραστεί από τους Ιταλούς είναι απολύτως σοβαρό και το ενδεχόμενο να τελειώσουν όλα πολύ σύντομα είναι πιθανό. Περισσότερες πληροφορίες μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί εφικτό να εξασφαλιστούν, όπως για παράδειγμα εάν ο πρόεδρος Μάνθος Πουλινάκης, αν όλα κυλήσουν ομαλά, παραμείνει στην ομάδα ή αποχωρήσει.

Πηγή: cretalive.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X