Εχει το προβάδισμα η Μπαστιά

150. ΜΠΑΣΤΙΑ-ΕΒΙΑΝ  1  2.20

Η ήττα του περασμένου Σαββάτου στο “Ογκίστ Ντελόν” απο τη Ρεμς έριξε τη Μπαστιά κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Τώρα πλέον οι Κορσικανοί θα επιδιώξουν τη γρήγορη ανάκαμψη άλλωστε περιθώρια για απώλειες και ειδικά στην δυνατή έδρα της δεν υπάρχουν πολλά. Μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Μακελελέ στα μέσα του περασμένου μήνα παίζει περισσότερο ουσιαστικά και έχει καλύτερη εικόνα ειδικά στον τομέα που εμφανώς υστερούσε: την άμυνα.

Η Εβιάν είναι ομάδα έδρας και το απέδειξε για μία ακόμη φορά πριν από τρείς ημέρες όταν πέτυχε την τέταρτη φετινή νίκη της στο “Παρκ ντε Σπορ” επί της Γκινγκάμπ.Εκτός όμως παραπαίει καθώς με εξαίρεση το 2-0 στην έδρα της Λοριάν στα τέλη Σεπτεμβρίου, μετρά πέντε ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Το ματς θα το πάρει η ομάδα που το θέλει πιό πολύ κι αυτή είναι σίγουρα η Μπαστιά.

 

152. ΛΟΥΚΕΡΝΗ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ  ΟΒΕΡ 1.65

Το επιθετικό πνεύμα που δείχνουν οι φιλοξενούμενοι μακριά από την έδρα τους αναμένεται να συμπαρασύρει την συνήθως προσεκτική όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της Λουκέρνη. Οι γηπεδούχοι έρχονται από σπουδαία νίκη στο γειτονικό ντέρμπι με την Ααράου και πλέον ελπίζουν βάσιμα στην αποφυγή του υποβιβασμού καθώς μείωσε τη διαφορά από την ένατη θέση στους δύο βαθμούς. Σε εξαιρετικό αγωνιστικό φεγγάρι οι Μπόις έρχονται από τρείς διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ. Οι δύο από αυτές έληξαν όβερ κάτι που συνηθίζει όταν παίζει εκτός έδρας.

 

161.ΕΒΕΡΤΟΝ-ΧΑΛ  ΟΒΕΡ  1.65

Η συνετή και ουσιαστική Εβερτον των προηγούμενων χρόνων έχει αλλάξει αγωνιστική συμπεριφορά από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Ρομπέρτο Μαρτίνες. Ειδικά στο «Γκούντισον Παρκ» παίζει φουλ επίθεση χωρίς να μπορεί να κρατήσει το μηδέν κάτι που έχει προκύψει από το βαρύ κεντρικό δίδυμο αλλά και τις απουσίες βασικών τον τελευταίο καιρό. Δεν είναι τυχαίο ότι τα «ζαχαρωτά» έχουν τα περισσότερα όβερ εντός από οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Xαλ μετά την τέταρτη συνεχόμενη ήττα που υπέστη το περασμένο Σάββατο στο «Ολντ Τράφορντ» είναι μια ανάσα από τη γραμμή του υποβιβασμού. Είναι σε θέση να δυσκολέψει την αντιπαλό της και να σκοράρει χωρίς ωστόσο να έχει πολλές ελπίδες για την έκπληξη άλλωστε δεν μπορεί να κρατήσει εύκολα το προβάδισμα.

Σχετικά άρθρα