«Απέδρασε» η Παναχαϊκή

Με τον καλύτερο τρόπο ξεπέρασε η Παναχαϊκή την ήττα από την ΑΕΚ. Οι Πατρινοί “απέδρασαν” με το “διπλό” με σκορ 2-1 από την έδρα της Επισκοπής στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Football League και επανήλθαν σε απόσταση… αναπνοής από την κορυφή του Νοτίου Ομίλου.

Το σκορ για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού άνοιξε στο 21′ ο Ντα Κόστα με απευθείας εκτέλεση φάουλ και πέντε λεπτά πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Μαρουκάκης “έγραψε” το 2-0 για τους φιλοξενούμενους. Στο 75′ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αυστηρής αποβολής του Μαραθιανού και παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η Επισκοπή μείωσε στην εκπνοή με τον Μποτωνάκη, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Με αυτή τη νίκη η Παναχαϊκή έφτασε στους 12 βαθμούς και βρίσκεται στο -3 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ και στο -1 από τον Απόλωνα Σμύρνης, έχοντας όμως αγώνα περισσότερο.

Οι συνθέσεις:

Επισκοπή (Κώστας Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Παπαδήμας (46′ Μανουσάκης), Λιονάκης, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης, Μαραθιανός, Δελήμπασης, Βιγιαφάνε (46′ Δρακάκης), Ράντοβιτς (67′ Φοβάκης), Δουμάνης, Νικόλτσης.

Παναχαϊκή (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Κάργας, Άλα, Στεργίδης (55′ Ζλατκόφσκι), Μαρουκάκης, Γκαντιάγκα, Ντα Κόστα (85′ Αναστασόπουλος), Μπαλού, Χαρτσιάς, Πατινιώτης (90′ Τσώνης).

Σχετικά άρθρα